Moarte teribilă într-un poligon din Capitală. Un tânăr de 26 de ani s-a împușcat în văzul tuturor. Ce au descoperit polițiștii

Moarte teribilă într-un poligon din Capitală. Un tânăr de 26 de ani s-a împușcat în văzul tuturor. Ce au descoperit polițiștii
Sinucidere într-un poligon din Capitală

Un eveniment tragic a avut loc în cursul serii de miercuri, atunci când un tânăr a ales să se împuște într-un poligon privat din sectorul 6 al Capitalei. Băiatul avea 26 de ani și nu se cunosc motivele pentru care a ales să-și ia viața împușcându-se cu o armă de foc.

Ce s-a întâmplat după sosirea autorităților

După tragedie, cel care a anunțat poliția a fost un angajat al poligonului în care se afla tânărul. În scurt timp, la fața locului au sosit mai multe echipaje medicale, dar și de Poliție. Din păcate, în ciuda eforturilor de a-i salva viața, medicii nu au putut decât să constate decesul.

În acest moment, Poliția Capitalei cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate cum și de ce s-a produs sinuciderea. Potrivit primelor informații, tânărul care a recurs la gestul de sinucidere se afla în prezența angajatului poligonului, dar nu se cunosc mai multe detalii.

 ”În seara de 25. 11.2020, prin apel 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat, s-ar fi autovătămat cu o armă de foc. La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI