Moarte suspectă a unui taximetrist din Târgu Jiu. În ce stare se afla când l-au găsit polițiștii

Moarte suspectă a unui taximetrist din Târgu Jiu. În ce stare se afla când l-au găsit polițiștii
Taximetrist, găsit mort în Târgu Jiu

La nici 24 de ore de la anunțul morții unui taximetrist din Capitală, un alt șofer de taxi, din Târgu Jiu, a fost găsit fără suflare la marginea unei păduri. Din declarațiile făcute de colegii săi, decesul său nu pare a fi unul întâmplător.

Taximetrist, găsit mort la marginea unei păduri

Zi de doliu în Târgu Jiu, acolo un bărbat de 38 de ani fusese dat dispărut la începutul acestei săptămâni, chiar de către mama sa. În urmă cu puțin timp, autoritățile au fost alertate cu privire la existența unui cadavru la marginea unei păduri.

Bărbatul a fost găsit la o distanță de doi kilometri față șoseaua principală, loc în care, cunoscuții susțin că nu s-ar fi dus niciodată din proprie inițiativă. În plus, taximetristul a fost găsit fără suflare pe bancheta din spate, căzut cu fața în jos.

„El este căzut în bancheta din spate, cu capul în ușă, jos, pe burtă, căzut. Dacă era să fi fost la volan se întâmpla la volan”, a dezvăluit un taximetrist, potrivit stirileprotv.ro.

Unul dintre colegii săi bănuiește că bărbatul ar fi fost ucis de un client, căci toate indiciile găsite nu par să se potrivească cu nimic din ceea ce se știa despre tânăr.

“Nu putem realiza ce ar fi putut căuta el noaptea, aici, cu taxiul. El avea grijă de mașină, să nu o bage pe drumuri rele. Cea mai curată mașină, deci el evita stricatul mașinii pe drum.

Eu presupun că a plecat în cursă și a fost omorât, deci nu avea ce căuta. Chiar dacă îi era rău, stătea în marginea drumului sau stătea printre mașini.

Facem taxi de 15 ani cu el. Vedem ce spune poliția, noi de unde să știm, ne dăm cu presupusul toți”, a mai spus un martor.

Ce au descoperit anchetatorii

În ciuda multor indicii care demonstrează clar că taximetristul nu s-ar fi aventurat în asemenea locuri, polițiștii nu au descoperit până în acest moment suspicini cu privire la comiterea unei crime.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, acolo unde i se va face necropsia. Potrivit rezultatelor obținute, autoritățile vor putea afla adevăratul motiv al morții.

„Un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism în zona pădurii din localitatea Draăoieni. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care se continuă cercetările”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.