Moarte șocantă a unei tinere de 32 de ani. Laura a căzut la pământ în timpul înmormântării mamei sale, ucisă de COVID-19

Laura nu a suportat durerea de a-și pierde mama în vârstă de 63 de ani în urma pandemiei. Femeia de 32 de ani s-a prăbușit la pământ în timpul înmormântării mamei și s-a stins din viață cu puțin timp după. Cei prezenți au încercat să ajute, dar din păcate, nimeni nu a putut să o salveze pe tânăra indurerată.

Ce a spus Laura în momentul în care a început să se simtă rău

Durere fără margini într-o familie din Anglia. O tânără de 32 de ani și-a pierdut viața în timpul înmormântării mamei sale ucise de noul coronavirus. Tragedia s-a petrecut cu câteva zile în urmă, atunci când Laura Richards a început să simtă dureri mari în piept și să nu mai poată respire, în timp ce sicriul mamei sale a fost coborât în mormânt.

Inițial, familia a pus aceste stări pe baza suferinței produse de moartea femeii. Când au văzut că starea tinerei se înrăutățește, familia a apelat seviciul de urgență, timp în care au încercat să o mențină trează și conștientă.

Sora victimei povestește că în momentul în care mama lor a fost coborâtă, Laura a început să strige „Nu mai pot să respir, nu mai pot să respir”, apăsându-se puternic în capul pieptului.

Tânăra a fost înmormântată alături de mama ei

În ciuda eforturilor de a o salva, Lisa povestește că au reușit să o țină în viață până la sosirea paramedicilor, dar femeia s-a stins în scurt timp la spital: „A fost groaznic. Eu și alți membri de familie am încercat pe rând să o ținem în viață, până la sosirea paramedicilor. A murit la spital. Să-ți pierzi sora la funeraliile mamei tale este un adevărat coșmar”, a spus aceasta.

Potrivit postărilor din mediul online, Laura îi transmisese mamei sale un mesaj emoționant cu textul „Te iubesc, mama”, la doar 2 zile de la moartea acesteia.

Laura a fost înmormântată lângă mama ei miercuri, iar la înmormântare au putut fi prezente doar 5 persoane, din cauza restricțiilor pe care pandemia de Covid-19 le impune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI