Moarte în rândul angajaților de la Dacia. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Moarte în rândul angajaților de la Dacia. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
Angajat mort la Uzina Dacia

Tragedie la Uzina Dacia, acolo unde luni după-amiază, un bărbat de 51 de ani a fost găsit mort în clădire, în timpul programului. Bărbatul era din Pitești, iar la acest moment se fac cercetări pentru a descoperi cauzele exacte ale decesului.

Unde a fost găsit bărbatul

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de către un coleg în baia din vestiarul angajaților, care a alertat autoritățile. La fața locului au sosit echipaje medicale, polițiști și un procuror, aceștia demarând o anchetă cu scopul de stabili împrejurările în care a murit angajatul.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 349 (neluarea măsurilor de securitate și sănătate la muncă) și art. 351 din Codul Penal (nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă), a transmis IPJ Argeș.

În ciuda tututror manevrelor de resuscitare, care au durat aproximativ o oră, medicii au fost obligați să declare decesul. Potrivit primelor informații, este posibil ca angajatul să fi suferit un infarct miocardic, însă, potrivit legii, acesta caz este considerat accident de muncă, motiv pentru care, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a declanșat deja o anchetă în acest sens.

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI