Misha, apariţie de neuitat în vacanţă. Fosta soţie a lui Connect-R arată demenţial, imaginile o dovedesc

de: Andrei Simion
11 02. 2023

Îi plac locurile fierbinți și profită de fiecare ocazie pentru a-și etala formele armonioase în cele mai senzuale moduri. Misha, apariţie de neuitat în vacanţă. Fosta parteneră de viață a lui Connect-R arată demențial. Ultimele imagini publicate pe rețelele sociale au răvășit mințile tuturor urmașilor lui Adam. Cum s-a fotografiat vedeta.

Misha, apariţie de neuitat în vacanţă

Misha este una dintre cele mai atrăgătoare femei care activează în industria muzicală din România. Nu i-a cucerit pe fanii săi doar prin prisma talentului artistic, ci și prin aparițiile sale excepționale. Oriunde ai surprinde-o, ai rămâne fermecat de imagine. Arată demențial, o demonstrează și cele mai recente fotografii publicate pe internet.

Fosta parteneră de viață a lui Connect-R a plecat în vacanță în Amalfi, una dintre cele mai pitorești regiuni de coastă din Italia. Destinația este foarte populară în rândul turiștilor care vor să facă drumeții, să înoate sau să facă plajă. Misha a imortalizat câteva momente petrecute în concediu.

Indiferent dacă poartă costum de baie într-o piesă sau două, fosta soție a lui Connect-R arată senzațional. Știe să își pună în evidență cele mai puternice atuuri fizice. S-a fotografiat în apă, iar complimentele nu s-au lăsat mult timp așteptate. Fanii cântăreței i-au lăudat imediat aparițiile.

„Zeiță”/ „Frumoasă sirenă”/ „Ești superbăăă”/ „Super priveliște”/ „Ce poze frumoase face Connect-R” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la materialele publicate de Misha, care pot fi vizualizate și în galeria FOTO a acestui articol.

Connect-R: „E o femeie impecabilă”

Connect-R și Misha au decis să pună capăt căsătoriei lor în urmă cu mai bine de cinci ani de zile. Chiar și așa, artiștii au continuat să locuiască împreună, înțelegându-se foarte bine și fiindu-le mult mai ușor să fie alături de copila lor, Maya, care este în vârstă de opt ani.

De-a lungul timpului, au luat naștere tot felul de speculații privind relația celor doi părinți. Artiștii au subliniat că nu sunt interesați să ofere detalii privind viața lor personală. Totuși, într-o intervenție relativ recentă pentru presa românească, tatăl lui Maya a făcut declarații emoționante despre fosta lui soție.

„(Misha este – n.r.) o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, iată că o recunosc, nu am meritat-o și nici nu o să o merit vreodată. E o femeie impecabilă”, a spus Connect-R despre mama fiicei lui.

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios în anul 2014. Căsnicia nu a durat mai mult de trei ani. Partenerii au decis să se separe, însă să locuiască în continuare împreună. În prezent, au grijă sub acoperișul aceleiași case de fetița lor.