Mirela Vaida, umilită grav de Șerban Huidu. Prezentatorul a făcut un gest extrem de nepotrivit la adresa ei

Șerban Huidu a lansat săgeți fine la adresa Mirelei Vaida. Prezentatorul de la Prima TV a făcut un gest nepotrivit față de colega sa de breaslă. Cum au reacționat fanii gazdei de la Acces Direct și cum s-a exprimat cârcotașul la adresa blondinei.

Cum a fost umilită Mirela Vaida de Șerban Huidu

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Acces Direct nu duce lipsă nici de critici și guri rele care mereu au ceva de spus împotriva ei.

Recent, cârcotașul Șerban Huidu a lansat câteva atacuri la adresa frumoasei blondine, iar fanii vedetei de la Antena 1 au sărit în apărarea actriței. Fostul coleg al lui Mihai Găinușă de la Cronica Cârcotașilor a criticat stilul vestimentar al colegei sale de breaslă.

Șerban Huidu a distribuit o fotografie cu Mirela Vaida, din cabina de probă din culisele emisiunii pe care o găzduiește la Antena 1. Blondina apare îmbrăcată într-un top roz pal și o fustă scurtă din jeans cu materialul sfâșiat, imagine care i-a displăcut teribil cârcotașului.

„Din istoria recentă, aș vrea să vă prezint astăzi amfitrioana emisiunii „Acces direct”. De remarcat potrivirea roz siclam, dar și ursulețul părăsit sub pat. Omul poate fi scos din sat, dar satul din om niciodată”, a fost comentariul pe care Șerban Huidu l-a făcut la adresa Mirelei Vaida, pe pagina lui oficială de Facebook.

Internauții au sărit în apărarea Mirelei Vaida

Postarea controversată a prezentatorului TV a stârnit vâlvă pe rețeaua socială. În doar câteva ore de la publicare, fotografia în cauză și criticile lui Șerban Huidu au adunat peste mie de reacții și o mie de comentarii în favoarea Mirelei Vaida.

Internauții au făcut front comun și au apărat-o pe moderatoarea de la Acces Direct în fața acuzațiilor aduse de prezentatorul de la Prima TV.

Unde era ascuns expertul in moda!!!!  Ai stat mult in soare…. ai insolatie!!!

În ce calitate postezi și critici dumneata?ai permisiunea?omul din tine face asta? că de țăran…

Si tocmai tu te-ai găsit să comentezi. Trist!

Serios ? Ceva mai inteligent si mai bun de spus, nu ai avut ? Inseamna ca atata poti. Extrem de trista si de prost gust este fix postarea ta, nu ea, nici imbracamintea ei, nici faptul ca provine de la „tara”. Mai periculosi sunt „taranii” de la oras decat cei ce vin din sate.

Cu ce anume te-a deranjat pe tine aceasta femeie de o critici? Ti-au murit fanii si vrei sa faci altii pe spatele altuia? Vezi-ti de treaba ta! Fiecare se imbraca cum vrea si face ce ii place!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI