Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. Cine îi va ține locul, de fapt. S-a aflat abia acum

Mirela Vaida, inlocuita de la Acces Direct

Mirela Vaida a spus în cadrul emisiunii de vineri, Acces Direct, că luni nu se va mai afla la emisiune, pentru că are filmări la o altă emisiune de la Antena 1, și anume ”Te cunosc de undeva”.

Mirela Vaida va fi înlocuita luni la Acces Direct

Acesta a fost mesajul cu care Mirela Vaida a încheiat ediția de vineri a emisiunii ”Acces Direct”, menționând și că emisiunea va fi totuși, în direct, și luni, chiar dacă nu mai este moderată de ea. Mirela Vaida va reveni însă la cârma ”Acces Direct”, de marți.

 „Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a declarat Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Cel mai probabil, locul său o să fie ținut de Mara Bănică, întrucât aceasta a mai înlocuit-o în rarele ocazii în care a lipsit de la emisiune.

Mirela Vaida este și extrem de activă pe rețelele de socializare, postând filmulețe în diverse ipostaze ale vieții: gătind, făcând curățenie, jucându-se cu cei trei copii ai săi. De altfel, Mirela Vaida a mai bifat o reușită, și anume, a filmat cel de-al doilea videoclip al său. Mărturisește că, acum, muzica pentru ea este numai o pasiune, pe care o practică atunci când timpul îi permite.

”Buna dimineata!!!! Dragi romani, dragi moldoveni, acum cateva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzica populara! O „batuta” moldoveneasca autentica, impreuna cu @formatia_basarabia ! Sper sa va placa!!! Hai la joc!! Link in bio. Zi minunata!! #mirelavaida #joc #folclor #moldova #romania #autentic #formatiabasarabia #bate #toba #batuta”, a scris Mirela Vaida pe contul de Instagram, anunțând videoclipul piesei.

Mirela Vaida și pasiunea sa pentru muzică

Mirela Vaida a spus într-un interviu pentru Click cum și-a câștigat primii bani.

”Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavrig la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu.”, a declarat Vaida pentru click.ro.

În viața privată, Mirela Vaida este soție și mamă a trei copii, și mărturisește că viața sa fără copii nu are sens.

”Soțul meu este un om foarte cerebral, foarte rațional, care vede ce se întâmplă în jurul nostru, care vede că aceşti copii au nevoie de noi. Crezând că avem nevoie de odihnă doar noi doi, am avut mici escapade, de un weekend, la munte, la mare sau într-un citybreak, şi ne-a fost atât de dor de ei, şi ne-am cam plictisit fără ei, încât ne-am dat seama că noi fără copii nu mai avem sens.

Viața e goală fără copii, fără ei suntem incompleți şi ne-am întors rapid acasă. Nu există că nu mai ai viață de cuplu. Bine, nu mai eşti ca la început, dar e alt nivel de relație, de familie, nu putem compara lucrurile”, a mai declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI