07 mai 2021 | 22:10

Mirela Vaida e în pericol. Ce anunț a făcut prezentatoarea Acces Direct, la TV

Monden
Mirela Vaida e în pericol. Ce anunț a făcut prezentatoarea Acces Direct, la TV
Mirela Vaida e in pericol

Clipe dificile pentru frumoasa Mirela Vaida. Prezentatoarei de la Acces Direct nu i-a venit să creadă ce veste a primit, la întoarcerea sa din vacanța exotică. Vedeta se teme, în continuare, pentru viața ei și spune că trauma prin care a trecut nu poate fi uitată atât de ușor. Ce anunț a făcut prezentatoarea Acces Direct, la TV.

Mirela Vaida e în pericol

Blondina a avut un șoc atunci când a aflat că atacatoarea sa și complicele său se află în libertate. Ironică fiind, Mirela Vaida a spus în direct, la Antena 1, că ar putea să le considere prietene pe agresoare și confidenta ei, din moment ce ar putea, oricând, să-și facă reapariția pe scena de la Acces Direct.

„Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului.

Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple doamne ferește.”, a spus gazda emisiunii Acces Direct.

Agresoarea Mirelei Vaida avea probleme psihice

Mirela Vaida spune că nu poate uita momentul în care o femeie a intrat dezbrăcată, în platoul de la Antena 1, și a aruncat cu un pietroi de trei kilograme la picioarele vedetei.

„Sunt detalii pe care nu pot să le fac publice, dar sunt scrise negru pe alb. Aceste femei au primit nişte telefoane de la cineva înainte să ajungă la sediu. Au fost puse de cineva, nu ştim de către cine momentan. Dar ele au spus asta! Suntem acuzaţi că complicam ancheta, că nu vă lăsăm să vă faceţi treaba… Vă lăsăm, dar nu pot să aştept să îmi dea cineva cu bolovanul în cap când plec acasă! Vă rog să vă faceţi treaba!

Procurorii trebuie să facă asta, v-am dat-o pe făraş! Trăim într-un stat indolent. Nu se poate aşa ceva. E tot pe aici cea care mă ameninţă, v-o dăm din nou, ce faceţi cu ea, dragi procurori?”, declara atunci Mirela Vaida.

„S-a greşit din start în această anchetă. Trebuia să aibă loc o percheziţie pentru a se ajunge la autorul moral al acestei fapte”, a spus şi avocatul vedetei de la Antena 1.

„Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro