Mirel Rădoi s-a enervat. Ce a răspuns când a fost întrebat de plecarea de la națională

Mirel Rădoi are cinci meciuri ca selecționer al României

Mirel Rădoi a avut șase zile de coșmar la echipa națională, după ce prima acțiune din mandatul său a fost una reușită. Au venit apoi trei înfrângeri consecutive, cu Islanda, Norvegia și Austria. Prima, cea de la Reykjavic, a însemnat și ieșirea din cursa pentru calificarea la  Euro 2020 (competiție care și-a păstrat denumirea oficială, deși a fost mutată în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Următoarele două eșecuri, cu Norvegia și Austria, au compromis șansele la primul loc în grupa de Liga Națiunilor. Ba mai mult, „tricolorii” riscă să retrogradeze în Liga C la finalul acestei ediții a competiției.

Mirel Rădoi anunță că ia în calcul despărțirea de echipa națională dacă nu va exista progres

„Dacă voi considera că nu există progres şi că nu putem îmbunătăţi ceva, atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră şi să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile”a declarat Mirel Rădoi atunci când a fost întrebat despre viitorul său la echipa națională.

Următoarea acțiune a naționalei României va consta în alte trei meciuri, dintre care primul este un amical. Vom înfrunta Belarus, pe 11 noiembrie, pe propriul teren. Orașul gazdă și ora de start nu au fost încă anunțate. Vom avea apoi revanșa contra Norvegiei, pe 15 noiembrie, pe Arena Națională, în Liga Națiunilor. Apoi, în ultimul meci din Liga Națiunilor, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, pe 18 noiembrie.

România a pierdut ultimul meci disputat, la Ploiești, contra Austriei

România este pe locul 3 din 4 în grupa 1 din Liga B. Are patru puncte din primele patru etape disputate. Austria și Norvegia au fiecare câte 9 puncte și împart primele două poziții. Nordicii au un golaveraj mai bun. Pe ultimul loc este Irlanda de Nord, cu un singur punct. Cel realizat în fața României, la Ploiești, în prima etapă. Mirel Rădoi a lăsat de înțeles că va lua o decizie în privința mandatului său după partidele din luna noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI