Mirel Rădoi, decizie draconică! Ce interdicții au copiii și cine mai poate intra la el în casă

Mirel Rădoi, decizie draconică! Ce interdicții au copiii și cine mai poate intra la el în casă

Selecționerului Mirel Rădoi îi este teamă că nu va putea pleca în Islanda cu lotul complet, din cauza posibilelor infectări cu noul coronavirus. Având în vedere situația, acesta a fost nevoit să ia o decizie de ultimă oră și să le impună fotbaliștilor niște reguli stricte.

Mirel Rădoi, decizie draconică

Sunt mai puțin de două săptămâni până la barajul cu Islanda, cel mai important meci al lui Mirel Rădoi din cariera de antrenor. De mai bine de o lună, fostul fotbalist analizează meciurile echipei naționale și face strategii împreună cu echipa sa, încercând să găsească soluția care să aducă cele treu puncte și să deschidă calea către Euro 2021.

Realitatea este însă cu totul alta, mai ales la stilul de lucru al lui Mirel Rădoi, care crede că cea mai sigură modalitate de a avea succes este să îți cunoști foarte bine fotbaliștii, să le înțelegi reacțiile, profilul psihologic, nevoile și așteptările.

Astfel, la numai 38 de ani, selecționerul încearcă să construiască o nouă echipă națională în care fotbaliștii să se înțeleagă și să se respecte precum o familie. În același timp, antrenorul reușește să se mențină ferm și să nu se abată de la regulile pe care le-a impus la națională.

Cu toate acestea, în această perioadă, pandemia de coronavirus face ca situația să fie una incertă și toate schemele și strategiile pe care le-a pus la cale să fie dată peste cap în cazul în care fotbaliștii se infectează cu coronavirus.

Ce a făcut Mirel Rădoi

De altfel, recentele dezastre de la FCSB, unde 18 fotbaliști au fost testați pozitiv, dar și cea de la Dinamo, i-au scos peri albi lui Mirel Rădoi, care a luat și o serie de măsuri drastice, ca să evite alte contaminări.

Așadar, de mai bine de o săptămână, în casa lui intră doar persoanele care fac dovada unui test PCR negativ, iar copiii acestuia nu mai au voie să meargă în parcuri, la mall sau în alte locuri aglomerate. De asemenea, și el a impus o serie de măsuri stricte staff-ului său, însă ieșirile lor din casă sunt foarte limitate.

De asemenea, Mirel Rădoi a avut și discuții cu fiecare jucător parte:

“La cum stau lucrurile la echipele de club, este normal ca el să fie stresat. Orice plan ar face, va trebuie să îl regândeascăîn clipa în care fotbaliștii vor intra în cantonament pentru că atunci nu va mai exista riscul infectării. El a vorbit cu elevii lui și i-a rugat să limiteze ieșirile, să încerce să stea cât mai izolați și să se protejeze până la extrem”, a declarat un apropiat al selecționerului, potrivit Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI