Mirel Rădoi, acuzații grave: ar fi lovit un motociclist cu mașina. Ce a făcut soția lui

Mireal Radoi si Viviana, sotia sa

Lui Mirel Rădoi i se aduc grave acuzații, după ce actualul selecționer ar fi lovit un motociclist cu mașina. Fostul fotbalist a fost salvat de soția sa. Aceasta a depus mărturie în favoarea acestuia, astfel Mirel Rădoi scăpând de acuzații.

Mirel Rădoi, acuzat că a dat cu mașina pentru un motociclist. Cine l-a salvat pe actualul selecționer

Dezvăluirile despre accidentul în care a fost implicat Mirel Rădoi au fost făcute într-o carte dedicată lui. Cartea „The Leader”, afost dedicată fostului tobalist de Abdullah al Hajere, un fan al lui Al Hilal. Cartea prezintă adevărat față a lui Mirel Rădoi în lupta pentru reușită.

Mirel Rădoi a jucat la clubul Al-Hilal în perioada 2009-2011, astfel se explică și cărții despre cel ce de curând a devenit selecționerul echipei naționale de fotbal a României. Mirel Rădoi l-a impresionat pe unul dintre fanii formației saudite Al-Hilal, astfel că acesta i-a dedicat o carte.

Mirel Rădoi a fost salvat de Viviana, sotia sa, dupa accident
Mirel Rădoi a fost salvat de Viviana, sotia sa, dupa accident

Fotbalistul, salvat de soție după accident

Astfel, autorul a prezentat și un moment mai delicat din viața fotbalistului, respectiv un episod petrecut în anul 2001, care se putea termina urât, atunci când Mirel Rădoi a lovit un fotbalist cu mașina. Dar, Mirel Rădoi se pare că a avut un înger păzitor aflat chiar în persoana soției sale, Viviana. Aceasta a depus mărturie într-un proces în care Mirel Rădoi a fost acuzat că a comis un accident de cirulație în orașul natal, Drobeta Turnu Severin.

„A fost acuzat că a lovit un vecin la Severin, apoi că a dat cu Porsche-ul său peste un motociclist, accidentându-l. A scăpat, ulterior, de ambele acuzaţii. Actuala soţie şi alţi martori au depus mărturie în favoarea lui”, precizează fanul lui Al-Hilal în cartea sa.

Mirel Rădoi și-a făcut debutul pe banca tehnică a Naționalei României

Mirel Rădoi a fost numit antrenor al echipei naționale în locul lui Cosmin Contra, actual antrenor al celor de la clubul Dinamo. Cu Mirel Rădoi pe banca tehnică, România a disputat deja două meciuri în Liga Națiunilor, iar bilanțul este unul pozitiv. Tricolorii au remizat pe Arena Națională cu Irlanda de Nord (scor 1-1), dar s-au impus apoi la Klagenfurt, în fața Austriei, cu scorul de 3-2. Astfel, România este lider în grupa din care mai face parte.

„Tot meritul îl au băieții. Eu și staff-ul nu am făcut nimic decât să le dăm încredere. Mai departe depinde doar de ei. În momentul în care vor exista rezultate nefavorabile, atunci noi suntem vinovați. Tot ceea ce înseamnă lucruri pozitive li se datorează jucătorilor”, a spus Mirel Rădoi după aceste meciuri.

Când mai joacă naționala României

Acum, selecționata României se pregătește pentru barajul cu Islanda, din play-off-ul pentru EURO 2020. Meciul va avea loc la Reykjavik, pe data de 8 octombrie. Dacă vor ieși învingători, tricolorii vor disputa apoi meciul decisiv pentru calificarea la turneul final cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI