Mircea Rednic a fost operat de urgență pe cord, după ce a suferit un infarct. Anunțul clubului UTA despre starea antrenorului

de: Beatrice Dumitru
30 08. 2023

UTA Arad a învins pe FCSB în ultima etapă de campionat și a provocat prima înfrângere a roș-albaștrilor în acest sezon. Însă Mircea Rednic a avut mari probleme după partidă. El a ajuns la soital și a fost operat de urgență, după ce a suferit un infarct.

Mircea Rednic a făcut infarct

Mircea Rednic a simțit dureri în piept încă din timpul partidei cu FCSB, însă au persitat și în zilele următoare, astfel că antrenorul și conducerea de la UTA au luat măsuri.

”Puriu” a ajuns la spital și în această dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord, după ce a suferit un infarct, informează Playsport.

Mircea Rednic este antrenorul echipei UTA Arad.. Sursa foto: Sport Pictures

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată într-un comunicat emis de club.

Reprezentanții clubului arădean au precizat că Mircea Rednic este bine, în stare stabilă și se recuperează, dar va avea nevoie de câteva zile de pauză,