Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie

Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina.

Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român este fără precedent în istorie. Oficialii de la Dinamo Kiev așteaptă ca românul să își ceară scuze. Ce s-a întâmplat, de fapt, și ce a declarat șeful sindicatului fotbaliștilor din Ucraina.

În ce scandal este implicat Mircea Lucescu

Clipe de coșmar pentru Mircea Lucescu. Antrenorul român a fost reclamat la Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Ucraina de către mijlocașul danez Mikkel Duelund. Fotbalistul de la Dinamo Kiev l-a acuzat pe Lucescu de faptul că nu-l tratează corespunzător, danezul evoluând în doar trei meciuri pe parcursul întregului sezon, lucru care l-a nemulțumit teribil.

„Duelund ne-a contactat și a avut mai multe nemulțumiri. L-am sunat pe președintele clubului, Igor Surkis, acum o săptămână. Printre altele, e vorba inclusiv de atitudinea pe care Mircea Lucescu o are la adresa lui Mikkel. Pur și simplu nu e lăsat să joace fotbal, nu i se acordă o șansă. Cu tot respectul, Duelund este unul dintre cei mai buni jucători.

Eu și Igor Mihailovici am avut o conversație telefonică. El a spus că va rezolva toate problemele care decurg din contract, iar Mikkel va primi o șansă. După aceea, Duelund a ieșit 20 de minute cu Minaj, a jucat bine, apoi a ajuns în rezervă la Villarreal și, în ciuda jocului nedescris al echipei, a rămas totuși pe bancă, deși putea întări jocul, adăuga condiment și creativitate și soluții non-standard. Duelund nu este cu siguranță mai rău decât jucătorii de bază.”, a declarat Oleg Pecherny, șeful sindicatului fotbaliștilor din Ucraina, potrivit publicației Sports.ru.

Mircea Lucescu, obligat să-i ceară scuze jucătorului danez

Mircea Lucescu a fost acuzat de faptul că i-ar fi cauzat pagube morale jucătorului danez, lucru care denotă lipsa spiritului de echipă, atunci când a decis să-l trimită pe Mikkel pe teren, în ultimele 17 minute ale partidei cu Minai. Oleg Pecherny îi cere antrenorului de la Dinamo Kiev să-i ceară scuze mijlocașului pentru comportamentul său neadecvat.

„După acest joc, Mikkel se pregătea pentru Zarya împreună cu toată lumea. Cu cinci minute înainte de a fi trimis la meciul cu Zorya, când Duelund era deja cu geanta în mână, a fost informat că nu se duce la meci. Acesta este un tratament extrem de lipsit de tact.

Lucescu a cauzat pagube morale tânărului jucător, care este unul dintre cei mai buni din echipă în ceea ce privește performanța. Cer ca Mircea Lucescu să-i ceară scuze lui Mikkel și să explice poziția ei față de el. Mikkel are un contract valabil cu Dynamo și nu este nevoie să-l batjocorească. Acesta este un fotbalist care arată demn.”, a adăugat Pecherny pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI