Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane rănite

de: Ana Chivu
07 06. 2019

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte al României, a suferit un accident grav în zona Eforie Nord. Se pare că două mașini s-au ciocnit violent, Mircea Băsescu aflându-se la bordul uneia dintre ele. Medicii au constatat numărul persoanelor rănite în urma impactului. Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au decshis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Fratele lui Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, la intrarea din Eforie Nord, potrivit ziuadeconstanța.ro. Două autoturisme s-au ciocnit violent. Primele informații arată că două persoane au fost rănite în urma impactului. În incident este implicat și fratele lui Traian Băsescu, fostul președinte al României. Acesta se afla la volanul unei mașini de teren.

O mașină SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului. Conform Inspectoratului Județean Constanța, se pare că un bărbat a întors autoturismul peste marcajul continuu, clipă în care a intrat în coliziune cu o altă mașină care conducea regulamentar din sens opus.

„Am vrut să ies de la fermă să o iau pe Agigea, iar doamna m-a lovit din spate”
Mircea Băsescu

Fratele lui Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier grav
Susa Foto: Ziua de Constanța

Cine este vinovatul?

Polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul. „În data de 07.06.2019, ora 10:17, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea şi ajungând la sera de flori, a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare a Poliţiei Constanţa.