Mircea Badea, un nou mesaj dur pentru Diaspora: „Mă enervează rău, mă simt furat”

Mircea Badea, un nou mesaj dur pentru Diaspora

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, are un nou mesaj dur pentru Diaspora. Prezentatorul TV și-a spus oful, duminică seară, la Antena 3.

Mircea Badea, un nou mesaj dur pentru Diaspora

Mircea Badea, gazda emisiunii ”În gura presei”, este cunoscut ca fiind un critic constant al puterii politice din România și, implicit, a acțiunii acesteia. De această dată, prezentatorul TV a atins trei subiecte, duminică seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii ”Subiectiv”: impozit IT, vot diaspora, gratuitate studenți. Badea și-a exprimat furia față de IT-iștii care nu sunt impozați, faptul că Diaspora poate să voteze trei zile și are vot prin corespondență, dar și pentru faptul că studenții călătoresc gratis cu trenul, pe banii cărora plătesc taxe.

Mircea Badea, un nou mesaj dur pentru Diaspora:
Prezentatorul TV și-a spus oful, duminică seară, la Antena 3

„Faptul că IT-iștii nu sunt impozitați deloc mă enervează rău. Mă simt furat, neîndreptățit și discriminat. Faptul că diaspora poate să voteze trei zile și are vot prin corespondență și eu nu… mă simt discriminat. Sunt nervos. Faptul că studenții merg gratis cu trenul, gratis în sensul că nu plătesc ei, plătim noi, ăștia care plătim impozite… mă enervează. Nu vreau așa ceva!”, a spus Badea, duminică seară.

Anterior, Badea a făcut o paralelă între studenții din România și cei din America

În acest context, amintim că Badea a declarat într-o ediție a emisiunii sale că studentul în America plătește facultate și dă bani grei pentru a-și termina studiile, însă, în țara noastră, lucrurile stau diferit.

„Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de ajutor, așa se întâmplă în societățile civilizate. Așa este corect, uman și normal. Persoanele cu handicap trebuie să aibă niște facilități, scutiri etc. (…) Studentul în America plătește facultatea și dă bani grei pentru a-și termina studiile, de fapt, plătește ani întregi.

În România, studentul care merge la facultate parcă se duce pentru mine. De ce este treaba mea că unul se duce la facultate?! În România, facultățile de stat sunt gratuite. Acum și călătoriile cu trenul să fie gratuite? De ce?! Care ar fi motivul?”, a declarat Badea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI