Mircea Badea, mesaj jignitor pentru Laura Codruța Kovesi! Ce i-a transmis

Autor: Chivu Ana - 15:51, 19 sept. 2019
Mircea Badea, mesaj jigniror la adresa lui Kovesi

Mircea Badea a transmis, pe o rețea de socializare, un mesaj special pentru Kovesi. Din păcate, acesta a fost jignitor, motiv pentru românii care o apreciază pe fosta șefă DNA au sărit în apărarea acesteia. Ce a scris jurnalistul despre cea care azi a mai dat o speranță României?

Mircea Badea, mesaj jignitor la adresa lui Kovesi

Mircea Badea a avut prima reacție după ce Laura Codruța Kovesi a primit 17 din 22 de voturi pentru poziția de procuror-șef la Parlamentul European. Din păcate pentru cei are o susțin în continuare pe fosta șefă DNA, jurnalistul i-a adus acesteia o multitudine de jigniri vizavi de evoluția sa în funcție. Modedarorul de televiziune a susținut că Laura Condruța Kovesi va fi „sluga perfectă”.

„Doamne, în sfârșit! După atâta scremut, constipația instituțională a luat sfârșit: a avut loc o treaba mare, europeană. Mă bucur mult pentru Europa pentru că o merita pe Kovesi. Ea va face ce știe: va fi sluga perfectă a nemților și a francezilor, o măciuca folosită împotriva tuturor celorlalți. Dar aceștia din urmă merită cu vârf și îndesat”
Mircea Badea

Badea, jigniri pe bandă rulantă pentr Kovesi
Badea, jigniri pe bandă rulantă pentr Kovesi

„Această procedură nu este finalizată”

Amintim că Laura Codruța Kovesi s-a putut bucura astăzi, 19 septembrie de o reușită imensă, cu toate că procedura nu este încă finalizată. Fosta șefă DNA a fost votată azi la șefia Parchetului European, unde a primit nu mai puțin de 17 voturi pentru din cele 22 exprimate.

„Această procedură nu este finalizată. Așa cum am spus și după votul din parlamentul european. Este o recunoaștere, o reușită a românilor care au format statul de drept. Cred că a contat și că eu am obținut primul loc la interviu. Sper că această unire să reprezinte pentru toți procurori o motivare să continue lupta anticoruptie, un semn că profesionalismul și consecvența sunt singurele care sunt improtante atunci cand vrei să reușești”
Laura Coduța Kovesi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI