Mircea Badea, decizie radicală în privința fiului său. Ce se va întâmpla cu Vlăduț

Mircea Badea, decizie radicală în privința fiului său. Ce se va întâmpla cu Vlăduț
Mircea Badea, decizie radicala in privinta fiului sau. Ce se va intampla cu Vladut

Mircea Badea a luat o decizie radicală în privinţa fiului său. Ce se va întâmpla cu Vladut în contextul pandemiei de coronavirus. Prezentatorul de la “În gura presei” a spus tot!

Ce decizie a luat Mircea Badea cu privire la fiul său

Pandemia de coronavirus ne afectează, mai mult decât ne-am fi imaginat, pe toate planurile. Părinţii copiilor care urmează să înceapă şcoala sunt îngrijoraţi pentru ceea ce se va întâmpla de pe 14 septembrie. Printre aceştia se numără şi Mircea Badea, dat fiind că Vladut a împlinit 6 ani şi ar fi trebuit să intre în clasa I.

Prezentatorul de la Antena 3 a declarat, în cadrul emisiunii sale, că nu are de gând să îşi lase copilul să meargă la şcoala pentru că, spune el, numărul de cazuri de COVID-19 va creşte alarmant de mult.

De asemenea, realizatorul “În gura presei” a mai precizat că nu crede că autorităţile ar fi trebuit să redeschidă instituţiile de învăţământ.

”Eu, de exemplu, nu vreau să duc copilul la școală. Deloc. Nu mi se pare în regulă să meargă la școală. Nu mi se pare în regulă să meargă nici nepoata. Vine septembrie și să vedem cum va fi cu terapia intensivă. Eu înclin să cred că va fi atât de rău, încât nu cred că se vor mai ține alegeri locale și vom avea cu totul și cu totul altă treabă. Scapă cine poate”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, decizie radicală în privința fiului său. Ce se va întâmpla cu Vlăduț
Mircea Badea, decizie radicală în privința fiului său. Ce se va întâmpla cu Vlăduț

Şcoala reîncepe pe 14 septembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că şcoala începe oficial pe 14 septembrie, după ce au existat zvonuri conform cărora începerea noului an şcolar s-a reprogramat pentru data de 1 octombrie.

“Şcoala va începe la 14 septembrie, iar alegerile se vor ţine la 27 septembrie. Este ridicolă această idee exprimată de PSD, la fel de ridicolă ca moţiunea de cenzură.

Eu insist foarte mult pe respectarea regulilor. După părerea mea, la școală copiii sunt mai în siguranță. În vacanță au avut o interacțiune mult mai mare decât interacțiunea pe care o vor avea la școală. Vom căuta soluții și vom interveni acolo unde apar probleme. În modul în care se deschide școala am ținut cont de nivelul de răspândire a virusului. Mai consultăm specialiștii și în mod clar școala va începe.

În privința deschiderii școlilor lucrurile sunt clare. Până la 1 la mie se poate începe pe scenariul verde, cu copii în clasă. Între 1 și 3 la mie, învățământul mixt, o parte în clasă, o parte online, alternativ astfel încât să fie un timp similar petrecut în clasă. Ce este pestre 3 la mie se începe online.

DSP au transmis datele pentru fiecare localitate. În momentul de față administrațiile au aceste date și știu cum începe școala”, a declarat Orban.