Mircea Badea, atac grobian la adresa Simonei Halep. A criticat-o aspru după ce a văzut-o aici

Mircea Badea, atac grobian la adresa Simonei Halep. A criticat-o aspru după ce a văzut-o aici
Mircea Badea, atac grobian la adresa Simonei Halep. A criticat-o aspru după ce a văzut-o aici

Mircea Badea a luat-o „în colimator” acțiunile Simonei Halep. Realizatorul TV o critică pe jucătoarea din Constanța, în ultima perioadă, aproape la fiecare pas pe care aceasta îl face. De curând, Badea s-a mirat de investițiile imobiliare pe care actualul număr 10 WTA le-a făcut în zona Bucureștiului. Dar Mircea Badea a ironizat-o pe Halep și pentru ce a făcut într-un local de fițe.

Mircea Badea, atac grobian la adresa Simonei Halep

Mircea Badea e „pe urmele” Simonei Halep. Realizatorul emisiunii „În Gura Presei” nu ratează niciun prilej de a o ironiza pe jucătoarea din Constanța. După accidentarea suferită la Roma, în 12 mai, dubla câștigătoare de Grand Slam a fost nevoită să renunțe la participarea la mai multe turnee importante. Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice, toate au fost tăiate de pe lista actualului număr 10 WTA. Dar chiar și fără a juca tenis, acțiunile Simonei Halep fac valuri. De curând, a făcut vâlvă știrea că și-a cumpărat 3 case: una în București, iar două vrea să le ridice pe un teren achiziționat la Snagov.

Frățioare, adică două case la Snagov? Să mor, dacă aș avea un milion, nu 36 de milioane, frățioare, aș uita româna pe aeroport. Adică să stau la Snagov? De ce aș sta la Snagov? Nu am înțeles ideea. Sigur, doamna Halep… Nu îi spun eu doamnei Halep ce să facă și cum să-și cheltuiască banii”, a comentat ironic Mircea Badea, conform prosport.ro, investițiile Simonei Halep.

A criticat-o aspru după ce a văzut-o aici

Acum, Mircea Badea s-a făcut „foc și pară” după ce a aflat că Simona Halep s-a distrat într-un local de fițe. Și asta în timp ce campioana spaniolă Garbine Muguruza (9 WTA) a vizitat România, declarându-se încântată de frumusețile acesteia. În același timp, Muguruza a spus că nu a fost îndemnată spre țara noastră de sfaturile Simonei Halep, ci de una dintre cele mai bune prietene de-ale sale, care e româncă și deține o pensiune.

Totuși, doamna Halep s-a dus la Loft, s-a pozat cu Capatos (n.r. – Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show)! Garbine Muguruza a ratat Loftul, dar poate data viitoare află și de Loft, depinde cu cine vorbește! Sigur, sunt frumuseți în țara noastră! Dar ele sunt absolut comparabile și pe alocuri destul de lesne de întrecut de multe locuri! Frumuseți ca în România chiar am mai văzut, pe bune. Prințul Charles de ce vine în România? Nu a mai văzut frumuseți prințul Charles? Nu… Fix asta! Să vadă cum trăiau strămoșii lui în Evul Mediu! Să vadă cum se ară cu animalul, cu calul! Asta e treaba, că unde mai vezi asta?”, a comentat, malițios, Mircea Badea, conform aceleiași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI