Miracol de Crăciun pentru o familie necăjită. Vasile și-a crescut cu greu cele trei fetițe după ce mama lor a murit de cancer

de: Andrei Simion
16 12. 2019

Există miracole, iar acestea se întâmplă de cele mai multe ori în preajma sărbătorilor. Este și cazul unor fetițe care au rămas fără mamă, care a fost răpusă de cancer. Copilele au rămas în grija tatălui, care a făcut tot posibilul să nu le lipsească nimic. De Crăciun, bărbatul și fetițele se vor muta într-o casă nouă.

Miracol de Crăciun pentru o familie necăjită

Povestea tristă a celor trei fetițe care au rămas fără mamă a fost prezentată în cadrul emisiunii Asta-i România, difuzată de postul de televiziune Kanal D. După ce femeia a murit de cancer, soțul ei s-a luptat din greu să le crească singur pe copile, iar condițiile în care au trăit sunt greu de descris.

Visul celor doi părinți, care au fost crescuți într-un centru de plasament, a fost să construiască o casă pentru fetițele lor, dar din păcate nu au avut niciodată posibilitatea să o facă. În prag de sărbători, bărbatul a primit o veste neașteptată: pe o bucata de pământ care a fost cumpărată din puținele economii ale familiei, înainte de moartea mamei, va fi construită o casă.

Mai mulți oameni cu inima mare au pus mână de la mână și au ridicat o căsuță pentru cele trei fetițe și tatăl lor, care se vor putea muta în noua locuință înainte de Crăciun.

„Ei trebuie să-și mute doar lucrurile personale și să se mute în noua casă”, a declarat o persoană care face parte din echipa care a lucrat la casă.