Mioara Velicu, pensie frumoasă la 78 de ani: „Am luat din bancă să plătesc datoriile la stat” VIDEO

Mioara Velicu, pensie frumoasă la 78 de ani: „Am luat din bancă să plătesc datoriile la stat” VIDEO
Mioara Velicu, pensie frumoasă la 78 de ani:

Mioara Velicu, renumita interpretă de muzică populară, în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit ce pensie primește de la stat după 60 de ani de muncă. Artista este apreciată pentru talentul său a mai spus și că încă obișnuiește să cânte live, întrucât susține că așa poate transmite cel mai bine emoția.

Mioara Velicu, dezvăluiri emoționante

Mioara Velicu este una dintre cele mai iubite artiste din muzica populară. Solista susține că nu are studii muzicale și că s-a bazat doar pe talentul nativ.

„Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat. Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate. N-am studii, eu sunt de pe prispa casei. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă.

Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a. N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, e ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum. La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel”, a mărturisit Mioara Velicu, în podcastul lui Damian Drăghici.

Ce pensie are Mioara Velicu, după 60 de ani de activitate

Mioara Velicu a dezvăluit și cuantumul pensiei sale, după 60 de ani de activitate. Artista susține că îi ajung banii primiți, dar în timpul pandemiei a fost nevoită să scoată bani de la bancă pentru a-și putea plăti dările către stat.

„Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat.

Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a mai spus solista.

Mioara Velicu are un tonus de invidiat la vârsta ei. Artista susține că nu are un regim special și că nu își face probleme din cauza ridurilor.

„Nu am un regim special să mănânc. Ridurile au şi ele un farmec. Treci prin viaţă. Vreau lumea să mă vadă aşa cum sunt”, a mai completat artista. Mioara Velicu a trecut prin multe cumpene de-a lungul timpului. În 2013, aceaasta rămânea văduvă, după ce soțul acesteia, Nicolae Martinescu înceta din viață.