Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră pentru români! Ce îi așteaptă pe pensionari. Schimbări majore

Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră pentru pensionari

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un anunț pentru pensionari, pe Facebook. Ce îi așteaptă pe români? Se anunță schimbări majore.

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionari

La câteva zile de la preluarea portofoliului, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că este îngrijorată de faptul că ”că softurile ministerului care gestionează sistemele de calcul pentru pensii, salarii, tot ce înseamnă infrastructura pe baza căreia iei decizii cu privire la politicile salariale și de pensii în acest minister are nenumărate probleme”. Una dintre probleme: birocrația. Drept urmare, oficialul a arătat traseul birocratic la finalul căruia nu răspunde nimeni, după cum a scris ministrul.

„Labirintul pensionarului român. Ce găsesc la preluarea mandatului. 10 pași întinși uneori până la 6 luni peste ternenul de 45 zile din lege prin nenumărate runde de verificare/verificare la verificare până nu se mai știe cine răspunde în caz că persistă o greșeală la (re)calcularea unei pensii”, a scris Violeta Alexandru.

”Fiecare la treaba lui. Avem destul loc să se facă politică. Nu pe spatele pensionarilor”

Ministrul Muncii a postat, pe Facebook, că este posibil ca oamenii ieșiți la pensie să nu mai primească banii de la poștași. Oficialul a susținut că nu se ferește să înlocuiască Poșta Română din calitatea de distribuitor de pensii, în cazul în care va constata că poștașii ”în loc să facă treabă, s-au apucat de politică” în beneficiul PSD.

„PENSIILE SE PLĂTESC! Respectăm legea! O spun, încă o dată, foarte clar. Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entităţi de interes naţional, în beneficiul PSD. Vom avea o discuţie cu Poşta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română.

O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă – îmi va fi de ajuns! Fiecare la treaba lui. Să respectăm pensionarii. Avem destul loc să se facă politică. Nu pe spatele pensionarilor”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI