Ministrul în chiloți. Mesajul lui Ionuț Stroe, după ce s-a făcut de râs la TV. Reacție de milioane a prezentatorului

Ionuț Stroe, în chiloți la TV

Ionuț Stroe a făcut o gafă monumentală în timpul unei transmisiuni în direct. Cu toate astea, a reușit să câștige simpatia unora și să facă haz de necaz. Ce s-a întâmplat după ce i s-a văzut lenjeria la TV?

Ionuț Stroe, reacție de milioane după ce a apărut în chiloți la TV

Perioada de izolare a fost una grea, dar a surprins câteva provocări pe rețelele de socializare pe care se pare că nimeni nu le-a putut scăpa din vedere. Gafa monumentală a lui Ionuț Stroe i-a amuzat teribil pe internauți și i-a dus pe mulți cu gândul la filmulețele de pe Tik Tok și Instagram în care cei care au lucrat de acasă în tot timpul acesta se filmau până la bust, ulterior și în plan general. Românii au reacționat pe cât posibil de frumos, ajutându-l pe ministru să treacă peste incident. Inițial, cel din urmă a încercat să treacă peste momentul din direct nebăgând în seamă prea mult camera care a căzut și a dezvăluit ceva ce nu dorea. În tot timpul acela, prezentatorul a rămas cu gura câscată numai la gândul că imaginile vor ajunge virale.

Ionuț Stroe a dres-o bine, după ce camera scăpată accidental a dezvăluit jumătatea nedorită a ținutei sale
Ionuț Stroe a dres-o bine, după ce camera scăpată accidental a dezvăluit jumătatea nedorită a ținutei sale

„Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. ? #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”
Ionuț Stroe

„Nu contează cât de scurt ai „boxerul”, important e cât și cum gândești”

Cei care îl urmăresc pe acesta s-au ținut de șotii și au încercat să scoată la suprafață normalul din această situație. Spre norocul ministrului, contextul în care s-a întâmplat totul este unul perfect. Pe unde și-ar mai fi scos cămașa dacă termenul de izolare nu era cunoscut de români? Una peste alta, felul în care a tratat evenimentul a fost răsplătit de români cu glume una și una.

„Foarte bine! Acasă la el fiecare sta cum se simte bine.Asa sunt noi oltenii simpli!O duminică plăcută,alături de cei dragi ție!”, „Nu conteaza cat de scurt ai „boxerul”, important e cat si cum gandesti.”, „Sa mai zica cineva ca in guvern nu e … transparentã totala ! ?„, „Este ceva normal frate sa stai in pantaloni scurți acasa”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI