Milionarul Nick Rădoi s-a însurat?! Mesajul care a pus pe gânduri pe toată lumea

Nick Rădoi şi Mădălina Apostol s-au căsătorit?! Ce i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiţi

Este vestea momentului în showbiz. Milionarul Nick Rădoi s-a însurat cu Mădălina Apostol?! Mesajul transmis de bruneta în vârstă de 33 de ani a pus pe toată lumea pe gânduri.

Nick Rădoi şi Mădălina Apostol s-au căsătorit?!

Formează de câţiva ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar acum se pare că au devenit soţ şi soţie. Toată lumea se întreabă dacă milionarul Nick Rădoi, în vârstă de 57 de ani, s-a însurat din cauza unui mesaj postat de Mădălina Apostol.

Mai exact, aceasta a scris pe Facebook câteva rânduri despre invidia şi răutatea celor din jur iar când a venit vorba despre afacerist, tânăra în vârstă de 33 de ani s-a referit la el ca “soţul meu”. Asta după ce, în urmă cu doar câteva zile, aceasta i-a făcut o urare specială bărbatului care o răsfaţă cu vacanţe exotice şi cadouri de lux de ani de zile. Ea şi-a numit iubitul “hubby”, care înseamnă “soţ”.

“De câteva zile tot încerc sã ignor rãutatea unor persoane, care, spre surprinderea mea, judecã şi pun pe rug un om pe care personal nu l-au cunoscut niciodatã. Pentru câţiva bani, eşti vândut ca la piaţă. Si tot noi ne mirãm de ce România este o tarã din care vrem sã fugim.

Revenind la acest om judecat şi jignit de cãtre persoane care au familii, copii, scoli înalte etc., îmi dau seama cã nu trebuie sã ripostez. Ba din contrã! Sunt încărcaţi de foarte multe frustrãri şi complexe, neajunsuri şi invidie.

Nu are rost sã mi descriu soţul aici. Sã spun ce om extraordinar este şi sã neg tot ceea ce se vorbeşte despre el pt cã este de ajuns sã ştiu doar eu”, a scris Mădălina Apostol.

Nick Rădoi, motivul scandalului dintre Ioana şi Ilie Năstase?!

În ultima perioadă, despre afaceristul român s-a scris că ar fi mărul discordiei dintre Ioana şi Ilie Năstase. Se pare că fostul mare tenismen a luat foc când a văzut că Nick Rădoi îi trimite mesaje Ioanei, fosta iubită a milionarului.

“Trebuie să îi transmit un mesaj lui Ilie Năstase pentru că văd că el continuă să mă jignească. Nu văd de ce ar avea un motiv să acționeze așa. El știe prea bine că între mine și Ioana, când ne-am despărțit, a rămas o prietenie, un respect între noi. Eu m-am bucurat enorm de mult când am auzit că Ioana a făcut un legământ cu Ilie și s-a măritat. Pentru că știam că își dorește acest lucru.

Da. Este adevărat că între noi a fost o relație serioasă. Dar am fost adulți. Am reușit să vorbim frumos”, a spus Nick Rădoi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI