Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital. Fostul premier e suspect de infarct

de: Claudiu Surmei
26 03. 2019

Mihai Tudose a fost transportat de urgență la spital. Fostul premier ar fi suferit un infarct în timp ce se afla la o întâlnire alături de mai mulți colegi de partid.

Din primele informații, Mihai Tudose se afla la o întâlnire alături de colegii din partidul Pro România. La un moment dat, fostului premier al Românieie i s-a făcut rău și s-a solicitat intervenția unei ambulanțe SMURD.

Apropiați de-ai lui Tudose susțin că acesta renunțase la fumat de ceva timp și încerca să țină o dietă drastică. Colegii de partid au declarat că acesta era foarte obosit în urma deselor deplasări fcute prin țară.

Mihai Tudose ar fi suferit un infarct

Mihai Tudose fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu. Starea lui de sănătate este una gravă, iar medicii vor decide dacă îl operează, fiind suspect de infarct. Informațiile au fost confirmate de liderul Pro România, Victor Ponta, care a declarat că fostul premier „nu s-a simțit bine și s-a dus la spital.”

Marți, la ora 18:30, Pro România avea programat un eveniment în cadrul căruia urma să fie anunțată echipa pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

În vârstă de 52 de ani, Mihai Tudose a fost prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până pe 16 ianuarie 2018, când și-a dat demisia.