Mihai Petre a sărit la bătaie la Asia Express. Ce s-a întâmplat în munții din Georgia

Mihai Petre a sărit la bătaie la Asia Express. Ce s-a întâmplat în munții din Georgia
De ce s-a enervat Mihai Petre la Asia Express

Mihai și Elwira Petre au ajuns într-o nouă etapă la Asia Express, însă s-au luptat cu un episod nu tocmai plăcut! Cei doi înfruntă provocări grele în Georgia, însă dansatorul s-a enervat cumplit în momentul în care o persoană nu a vrut să îl ajute.

Mihai Petre, implicat într-un scandal la Asia Express. Dansatorul nu s-a mai putut abține

Tensiunea atinge cote maxime la Asia Express! Concurenții îndură condiții din ce în ce mai dure și încearcă din răsputeri să ajungă cât mai aproape de premiul cel mare, dar problemele pe care le întâlnesc pe drum nu îi lasă să aibă nici măcar o clipă de odihnă.

Mihai și Elwira Petre au ajuns în Georgia, însă au fost neplăcut surprinși în momentul în care și-au dat seama că localnicii nu sunt chiar așa de amabili. Aflați la autostop, ei au făcut tot ce este posibil pentru a găsi o mașină care să îi ducă la destinația pe care o aveau scrisă pe un plic, dar problemele i-au urmărit.

Ce a făcut Mihai Petre. Un șofer l-a enervat la culme

Cei doi au reușit să oprească un șofer, dar s-au întâlnit cu un refuz vehement. Totuși, Mihai Petre nu s-a lăsat și a insistat, gândindu-se că o să îl convingă pe bărbat să îi ducă atât pe el, cât și pe soția lui, la destinație. Nu totul s-a terminat cu bine pentru dansatori.

Șoferul a refuzat în continuare, așa că frustrarea l-a cuprins pe Mihai Petre, acesta dorindu-și să ajungă cât se poate de repede la destinația de pe plic și să treacă peste orice provocare. Dansatorul a dat ușor cu piciorul în mașină, însă bărbatul a observat imediat acest lucru.

„Un alt moment jenant”

De asemenea, șoferul a coborât din mașină pentru a se certa cu dansatorul. Cei doi s-au enervat la culme și un adevărat scandal a pornit, fiind gata să se ia la bătaie pentru cele întâmplate. Mulți au fost șocați de comportamentul pe care l-au avut aceștia la Asia Express.

În cele din urmă, Elwira i-a spus soțului său să pună capăt scandalului, mai ales pentru că nu ajungea nicăieri certându-se. Mihai Petre a recunoscut că episodul a fost unul nu foarte plăcut, însă face parte din viața reală.

„Acesta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret. E un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu poate fi tolerat până la capăt că mai avem și pe la noi exemplare.”, a mărturisit Mihai Petre la Antena 1.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI