Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți: ”Am trei copii cu două femei!”

Autor: Alexandra Chivu - 07:58, 10 dec. 2019
Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți

”Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim” – astfel poate fi descrisă povestea pe care o trăiește acum Mihai Morar. O familie minunată, mare, trei copii, dar cu două femei. Declarația omului de televiziune care i-a uimit pe toți. 

Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți

Mihai Morar (38 de ani) prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, alături de Daniel Buzdugan, și show-ul ” Răi da’ Buni” de pe Antena Stars. În trecut, a fost jurat la emisiunea X Factor, în primul sezon, unde a câștigat cu Andrei Leonte. Cât despre rădăcini, acesta a crescut într-o familie iubitoare, copilăria sa în Baia Mare fiind una extrem de fericită, așa cum mărturisește de fiecare dată când este întrebat. Când vine vorba despre ceea ce i-a fost dat mai departe de prima etapă a vieții, prezentatorul de televiziune s-a căsătorit în 2006 cu Gabriela, cu care era coleg la radio.

În anul 2008, cei doi au devenit părinții a două fetițe gemene, Mara și Cezara, iar acum acesta au fost aleșii unei alte fetițe, Roua. A reușit în carieră, dar în viața personală a excelat cu adevărat. 3 copii, un număr magic, iar magia nu s-a oprit aici, căci datorită Gabrielei, care a conlucrat cu Claudia Nicoleta, o femeie pe care Mihai abia azi a prezentat-o publicului, s-a ajuns la apogeu. Prezentatorul de televiziune a postat un mesaj, pe Instagram, unde și-a spus ”povestea adevărată”,  în care este dezvăluit cine a fost ”ursitoarea” celor trei fete ale sale.

”Mâinile celei de-a doua mame lucrează cu sufletul”

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…)Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume.

Mihai Morar, declarația care i-a uimit pe toți: ”Am trei copii cu două femei!”
Mesajul postat de Mihai Morar pe Instagram

Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris Mihai Morar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI