Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au fost înlocuiți. O vedetă PRO TV le ia locul celor doi concurenți de la Asia Express la matinalul de la Național FM

de: Iulian Ioncea
28 10. 2024

La începutul lunii octombrie, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, care sunt concurenți în cel mai recent sezon Asia Express, anunțau că o schimbare are loc în viața lor.

Potrivit unui anunț al acestora, contractul lor cu Național FM s-a încheiat, astfel că nu mai prezintă matinalul postului de radio. Asta după ce lumea i-a văzut mai multe luni la TV și s-a obișnuit cu ei de la Antena 1.

„Radio Team Oana şi Mişu vă anunţă că, din păcate, colaborarea cu Naţional FM s-a încheiat. Mulţumim pentru găzduire şi plecăciune ascultătorilor noştri dragi. Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte”, spunea Mihai Găinușă pe Facebook.

La doar câteva săptămâni de la acel anunț, Pagina de Media are informații noi despre matinalul celor de la Național FM. Și, din câte se pare, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au fost înlocuiți cu trei nume, iar una dintre vedetele care le ia locul vine de la PRO TV.

Cine îi înlocuiește la radio

Sursa citată anunță că Teona Stavarachi, actriță în serialul Groapa, va face parte, alături de Alice Oproiu şi Vlad Popescu (Vladon), din echipa matinalului de la Național FM.

Cei trei au început deja munca și au prezentat la radio prima emisiunea în această formulă în dimineața zilei de 28 octombrie 2024.

Dacă Teona Stavarachi a putut fi văzută la PRO TV, Vlad Popescu (Vladon) a mai colaborat cu Național FM, el fiind producător muzical și songwriter, la fel ca Alice Oproiu, care și regizează clipuri muzicale.

În timp ce la matinualul de la Național FM este o nouă echipă, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv își continuă drumul la Asia Express și nu au făcut nicio declarație despre următorul job pe care îl vor avea după ce își vor încheia aventura din show-ul de la Antena 1.