Mihai Gâdea, dezvăluiri ireale despre USR-Plus: ‘Miza este 10 miliarde de euro’

Mihai Gâdea, dezvăluiri ireale despre USR-Plus: ‘Miza este 10 miliarde de euro’
Mihai Gadea, atac subtil la adresa celor din USR

În cadrul ediției de joi, 2 septembrie, în cadrul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gâdea a făcut dezvăluiri impresionante despre USR. Ce a mărturisit vedeta de la Antena 3. Sunt în joc 10 miliarde de euro. Despre ce proiect este vorba, de fapt.

Mihai Gâdea, atac subtil la adresa celor de la USR

Joi, 2 septembrie, milioane de români au stat cu ochii lipiți de micile ecrane, când Mihai Gâdea a făcut dezvăluiri incredibile despre USR la Antena 3.

Jurnalistul a vorbit, mai exact, despre ordonanța de urgență cu privire la înființarea unei agenții, ce aparține de Ministerul Sănătății, care să dispună de toate spitalele și infrastructura din România, al cărui buget colosal ar atinge suma de 10 miliarde de euro.

Mihai Gâdea a adus critici la adresa Ioanei Mihăilă, ministrul Sănătății, a lui Vlad Voiculescu și a parlamentarului Dacian Cioloș și cum premierul Cîțu nu dorește să aprobe acest buget impresionant pentru respectiva ordonanță.

„Ministerul Sănătății a venit cu o ordonanță de urgență prin care cere ca Guvernul României s-o adopte și există nemulțumiri majore în aripa Cioloș – Vlad Voiculescu, care se află în spatele acestei ordonanțe.

Și, desigur, și această doamnă (n.r – Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății), care nu face nimic altceva decât să ducă la capăt planurile celor enunțați mai sus.

Ni se prezintă exact cum trebuie să fie aceste proiecte de investiții, cu un buget de 10 miliarde de euro. Premierul Cîțu și cei de la PNL nu sunt deloc încântați și nu vor să le dea banii și nici această ordonanță celor de la USR, fiind una dintre mizele majore ale acestei dispute”, a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.

Ordonanța USR nu ar fi fost elaborată de către cei din Ministerul Sănătății

Mihai Gâdea a atras atenția asupra unui detaliu extrem de important. Conform spuselor celebrului jurnalist, ordonanța menționată anterior ar fi fost redactată și elaborată de către experți străini, fără a trece prin filtrul instituțiilor statului român.

Vedeta de la Antena 3 a dezvăluit, așadar, românilor care ar fi baza adevăratului scandal din cadrul Guvernului României.

Se pare că ordonanța care ar aparține de Ministerul Sănătății, pentru care se cere un buget enorm în valoare de 10 miliarde de euro, ar fi opera unor experți din străinătate.

„În momentul în care o ordonanță de urgență nu este elaborată de instituțiile statului în ministere, aceasta este de interes public.”, a completat Mihai Gâdea pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI