Mihai Gâdea, dezvăluire șocantă despre Nicușor Dan. Cum ar pune în pericol sănătatea publică

Mihai Gâdea, dezvăluire șocantă despre Nicușor Dan. Cum ar pune în pericol sănătatea publică
Nicușor Dan pune în pericol sănătatea publică. Ce a dezvăluit Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut dezvăluiri șocante despre Nicușor Dan. Prezentatorul de televiziune a expus, în direct, un document care arată că acesta ar pune în pericol sănătatea publică, așa că foarte mulți români au rămas șocați de ce s-a întâmplat, de fapt. Toate detaliile:

Dezvăluire uluitoare. Cum ar pune Nicușor Dan în pericol sănătatea publică

Mihai Gâdea a prezentat un raport în care se arată ce intenții ar avea Nicușor Dan cu privire la sănătatea publică. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit că o companie ce ține de primăria Capitalei și se ocupă de dezinfecție și deratizare a intrat în faliment. Apoi, un administrator judiciar a fost numit pentru a întocmi un document ce arată faptul că au fost eliminate mai multe metode ce țin de sănătate.

„Compania primăriei a fost băgată în faliment și a fost numit un administrator judiciar, așa cum spune legea. Administratorul judiciar își dă demisia, dar lasă un raport. Un raport ce în posesia căruia suntem în momentul acesta. Toate cele menționate mai sus s-au dovedit a fi promisiuni mincinoase. Intenția reală a primarului general fiind aceea de a aduce în faliment compania de igienizare a primăriei și de a organiza licitație în favoarea unui operator privat.”, a transmis Mihai Gâdea la Antena 3.

Românii o să fie furioși. Ce s-a descoperit, de fapt

Mihai Gâdea a demonstrat printr-un raport că tratamentele de deratizare de la locurile de agrement, terenurile de sport au fost eliminate, la fel și cele făcute la piețele și târgurile de agrement, locuri ce pot să devină focare de infecție din cauza șobolanilor ce mișună în București. Nici la subsolurile clădirilor ce aparțin instituțiilor publice, altele decât cele subordonate PMB nu s-au luat alte măsuri.

Mai mult, au mai fost eliminate nejustificat și obiectivele cu suprafețe mari ce se calificau pentru aceste servicii, cum ar fi parcurile mari, spațiile verzi, terenurile instituțiilor locale și spațiile verzi aferente asociațiilor de locatari. Suprafețele destinate metodelor de dezinfecție și deratizare au fost reduse. În document se demonstrează că Nicușor Dan ar vrea să predea aceste servicii unor companii private.

„În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului General al municipiului București din data de 19.05.2021 a fost aprobat un plan de deratizare și dezinfecție 2021 (PUA DDD) într-o formă diferită față de propunerea transmisă de companie în luna decembrie 2020 care respecta minimul legal de număr de tratamente prevăzut de ordinul ANRSC din 82 /2015. Planul de acțiune a fost modificat unilateral cu amendamente nelegale nejustificate de micșorare a numărului de tratamente şi a suprafețelor. Noua propunere de PUA, plan de deratizare și dezinfecție, pentru anul 2021 nu respectă prevederile Ordinului ANRSC din 82 /2015.”, este explicat în document.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI