Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3: ‘Ciuma roșie l-a scăpat’

Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3: ‘Ciuma roșie l-a scăpat’
Mihai Gadea, derapaj halucinant la Antena 3

Scandalul privind grațierea lui Vasile Voiculescu, tatăl fostului ministru al Sănătății este pe buzele tuturor din România. Mihai Gâdea a avut parte de un derapaj halucinant în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. ‘Ciuma roșie l-a scăpat’. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3

Moderatorul TV Mihai Gâdea a aruncat cuvinte dure la adresa celor de la PSD, numind formațiunea politică „ciuma roșie”, acuzând Partidul Social Democrat de faptul că l-ar fi grațiat pe tatăl lui Vlad Voiculescu în anul 2019, după ce a provocat un accident rutier grav, soldat cu o victimă.

Nu cred că un copil este responsabil de păcatele părintelui său. Nu cred că un copil trebuie să răspundă pentru ce a făcut tatăl său, însă cred că ipocrizia şi ce s-a întâmplat după această faptă reprobabilă, inclusiv în ceea cel priveşte pe domnul Vlad Voiculescu, este de o gravitate extremă.

O să vă prezint faptele, dovezile şi mărturiile victimelor, iar dumneavoastră să trageţi concluziile. În 1999, tatăl lui Vlad Voiculescu face un accident teribil de circulaţie. Numele său este Iulian Vasile Voiculescu. Din culpa sa exclusivă a produs un accident de circulaţie în urma căruia rezultat decesul unei persoane şi vătămarea corporală a alteia.

În urma accidentului o tânără moare, iar o altă doamnă este rănită grav. Toate aceste elemente întâlnesc elementele constitutive ale infracţiunii de ucidere din culpă şi a infracţiunii de vătămare gravă din culpă. Nu doar despre asta e vorba, ci e vorba şi ce faci după ce ai omorât o tânără şi accidentezi grav pe altcineva.

Ceea ce a făcut în timpul procesului tatăl domnului Vlad Voiculescu a fost încerce să o convingă pe mama fetei care a murit, i-a spus „cu cât veţi cere daune mai mici, cu atât anii de închisoare vor fi mai puţini”. Vă daţi seama, când cineva îşi pierde fiica să vii cu astfel de rugaminte…

„A fost graţiat de ciuma roşie”

Conform celor de la Pagina de Media, în timpul ediției de la Sinteza Zilei au luat burtierele „Scheletul din dulapul unui demnitar” și „Secretul murdar de sânge. Cutremur absolut” pe televizor”, ceea ce ar fi vrut să sugereze faptul că Vasile Voiculescu ar fi fost „salvat” datorită factorului politic adus de cei de la PSD.

Cere daune extrem de mici. Şi cealaltă doamnă a cerut despăgubiri extrem de mici. Suma este ridicolă. Cu toate astea decizia finală este de condamnare la închisoare şi să plătească o sumă de bani.

Ce face tatăl domnului Voiculescu? Niciodată nu le mai caută. Mai mult decât atât suma ridicolă dată de instanţă ca despăgubire nu este achitată niciodată. La un interval scurt de timp, fiul domnului Voiculescu, celebrul Vlad Voiculescu, primeşte sprijinul familiei şi al unchiului Nic să plece la studii la Viena.

Bani pentru victime nu ai, însă bani pentru studii la Viena ai. A făcut închisoare tatăl domnului Voiculescu? Nu, nu a făcut nicio zi pentru că a fost graţiat. A fost graţiat de ciuma roşie, a fost graţiat de PSD.”, a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI