Mihai Gâdea a revenit la Antena 3, complet schimbat. Ce look are acum vedeta TV

Lovitură grea pentru Mihai Gâdea și Antena 3! Instanța tocmai a dat decizia

Multă lume și-a pus întrebarea unde a dispărut Mihai Gâdea? Celebrul moderator al Antenei 3, a fost într-o bine-meritată vacanță de iarnă. Fanii acestuia s-au bucurat să-l revadă aseară într-o nouă ediție de ”Sinteza Zilei”. Cu un aer proaspăt și cu un nou look, Mihai Gâdea a revenit în forță.

Mihai Gâdea revine pe micul ecran

Celebrul moderator și director al Antenei 3 a dispărut la un moment dat de pe micul ecran. Cei care așteptau în fiecare seară ”Sinteza zilei” au putut observa că moderatorul nu a mai apărut o perioadă de timp pe micul ecran. După luni de zile și emisiuni maraton în fiecare seară, Mihai Gâdea ș-a luat o bine-meritată vacanță, alături de famile. Fanii moderatorului au putut să afle asta de pe rețelele de socializare.

Împreună cu familia, Mihai Gâdea a decis să-și petreacă vacanța de iarnă într-o zonă exotică, mai exact în Dubai. Acolo, de altfel, și-a petrecut și Revelionul, iar pozele postate de acesta pe Facebook, fac dovada acestui aspect. Acesta scria pe Instagram, la o poză în care apare alături de soție: ”Ne-am luat câteva zile pentru noi, pentru suflet, pentru încărcarea bateriilor!

După dispariția de pe micul ecran, aseară a revenit în forță cu celebra, de acum, emisiune ”Sinteza Zilei”, având invitați grei, printre aceștia și pe senatorul de Iași, Diana Șoșoacă. Ceea ce este interensat, este că Mihai Gâdea a revenit cu un nou look și cu un aer mai proaspăt, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că moderatorul a revenit cu forțe proaspete și cu chef de muncă.

Fostul pastor are o familie fericită

Celebrul moderator, de curând și-a sărbătorit partenera de viață, iar acest lucru s-a putut observa pe rețelele de socializare. Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri şi au împreună o fetiță, pe numele ei Karina. Nici pentru familia sa lucrurile nu au stat bine, la un moment dat, din punct de vedere financiar. Mihai și Agatha având ceva probleme prin 2019 și 2020, dar se pare că s-au rezolvat, în cele din urmă.

De-a lungul timpului s-au vehiculat tot felul de supoziții asupra salariului pe care acesta îl încasează la Antena 3. Din postura de director al postului, Mihai Gâdea câștigă aproximativ 15.000 de euro pe lună, ceea ce înseamnă totuși o sumă consistentă în media românească.

Dispariția de pe micul ecran a moderatorului nu este ceva neobișnuit. Anul trecut, în toamnă, s-a mai întâmplat un astfel de episod, când moderatorul a dispărut fără nicio explicație o bună bucată de timp, după care a revenit.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI