Mihai Constantinescu, în comă! Starea lui s-a agravat, peste noapte

Mihai Constantinescu, în comă! Starea lui s-a agravat, peste noapte
Mihai Constantinescu a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, iar acum este în comă

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Starea lui s-a agravat, pe parcursul nopții, timp în care artistul a suferit un al doilea infarct, iar medicii evită să dea informații concrete despre ce se întâmplă acum cu el.

Mihai Constantinescu, în comă

Se pare că în timpul celui de-al doilea infarct, Mihai Constantinescu a făcut și hemoragie craniană, iar în acest moment este intubat, starea lui nefiind deloc una bună.

Soția artistului a povestit că l-a găsit inconștient în casă și a chemat imediat ambulanța. Medicii de pe salvare l-au resuscitat timp de 20 de minute, după care l-au transportat la spitalul Floreasca din Capitală, în stare critică. Se pare că Mihai Constantnescu suferise un infarct, iar în timpul internării la Terapie Intensivă, a avut parte și de un al doilea.

Mihai Constantinescu s-a remarcat alături de Anastasia Lazariuc
Mihai Constantinescu s-a remarcat alături de Anastasia Lazariuc

Mihai Constantinescu, probleme de sănătate

Mihai Constantinescu s-a confruntat în ultimii ani cu tot mai multe probleme de sănătate. Deși a negat vehement că ar avea ceva grav, artistul și-a anulat toate concertele, la începutul acestui an. A fost internat în luna martie, cu probleme respiratorii grave și tensiune oscilantă.

Cu mulți ani în urmă, artistul a primit un diagnostic destul de grav de la medici: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii. El a fost operat pe cord, în 2017, iar cu 12 ani înainte a avut o altă intervenție la inimă, fiindu-i montate valve biologice.

Cine este Mihai Constaninescu

Artistul a debutat în 1964, după ce a terminat Școala Populară de Artă, clasa Florin Orăscu. Prima piesă a fost intitulată ”Păpușa”, iar aceasta a apărut în timp ce Mihai Constantinescu era membru al trupei Mondial.

Mihai Constantinescu a mai fost membru și în trupa Modern Group, înființată de Petre Magdin. A realizat primele înregistrări la solicitarea lui Titus Munteanu, care îl remarcase deja de la audițiile organizate de Florin Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din cei trei pe care i-a lansat Titus Munteanu, în acea perioadă, alături de Olimpia Panciu i Marius Țeicu.

Poate una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale este ”Iubiți și câinii vaganonzi”, pe care a editat-o în anul 1999. În 2003, artistul i-a scris mai multe piese Anastasiei Lazariuc, piese care au fost integrate pe dublul CD al acesteia.

În anul 1994, Mihai Constantinescu a lansat alături de Anastasia Lazariuc piesa ”Maria”, care a fost un real succes la acea vreme. Mai amintim, pe lângă acestea, și ”O lume minunată”, ”Vitezomanul Gică” și melodia ”Sus în deal”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI