Mihai Bobonete rupe tăcerea despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent. Acesta e adevărul EXCLUSIV

Mihai Bobonete rupe tăcerea despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent. Acesta e adevărul EXCLUSIV
Mihai Bobonete rupe tăcerea despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent. Acesta e adevărul EXCLUSIV

Trustul Pro TV, luat prin surprindere de plecarea lui Florin Călinescu de la masa juriului Românii au Talent, îi caută înlocuitor. Se zvonește deja că acesta ar fi chiar ”cârciumarul” din Las Fierbinți, Mihai Bobonete. Însă între cele două părți nu au avut loc încă niciun fel de negocieri.

Mihai Bobonete rupe tăcerea despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent

Plecarea lui Florin Călinescu de la Românii au Talent le dă mari bătăi de cap șefilor de la Pro TV, care-i caută un înlocuitor de calibru. A apărut deja și primul nume al posibilului jurat care să-i ia locul. Este vorba de actorul Mihai Bobonete, aflat deja sub contract cu trustul mai sus-menționat.

Cel care joacă rolul cârciumarului din ”Las Fierbinți” a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, dacă a fost sau nu căutt pentru a ocupa el postul de jurat.

”Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba”, ne-a mărturisit Mihai Bobonete.

Actorul ne-a mai spus și cu ce se ocupă în aceste zile și când se va întoarce la muncă.

”Eu sunt în concediu la mare, cu familia. Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți”, a mai adăugat cârciumarul Bobiță.

Cum a ajuns celebru Mihai Bobonete

Actorul a devenit cunoscut în toată țara, mai ales odată cu apariția în serialul celebru de pe Pro Tv, ”Las Fierbinți”. Nu are studii în domeniul actoriei, însă acest lucru nu l-a împiedicat să își urmeze pasiunea.

”Tata mă vedea inginer. De altfel, când am plecat din Craiova, repetam anul IV la Electrotehnică. Chipurile, îl aprofundam. Am avut 24 de restanțe”, a povestit Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete are 40 de ani și o familie frumoasă. S-a născut în Craiova, însă a fost nevoit să se mute în Giurgeni, la o fermă de stat.

Și-a trăit copilăria între Craiova și Giurgeni, asta pentru că în Craiova locuia bunica lui, la care mergea ori de câte ori avea ocazia.

Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și Cătălina, soția lui

Mihai Bobonete a început facultatea de Electrotehnică la Craiova, după ce a terminat liceul la Slobozia, acolo unde a întâlnit-o pe Cătălina, cea care avea să îi devină soție mai târziu.

Cei doi au împreună un băiat și o fată, Octav și Maria, care le bucură viața și îi împlinesc.

”Aș zice că s-a întâmplat destul de brusc: am avut un deces în familie (n.r. bunica) care m-a afectat, am hotărît să plec din Craiova.

În vara aceea am avut noroc de o întâlnire la Costinești cu Octavian Strunilă, m-am dus la facultate, la București.

Am intrat la actorie, doar că eu aveam 23 de ani, colegii mei erau de 18 ani. Toate rolurile mele de examen erau de bătrâni care aveau copii.

Ce să înțeleg din facultate? Dar l-am întâlnit pe Dan Chișu, iar de acolo lucrurile au mers uns. Niciodată nu mi-am dorit să fiu actor”, povestea Mihai Bobonete.

Nemulțumirile lui Florin Călinescu legate de Românii au talent

Florin Călinescu a spus adio PRO TV-ului printr-o postare în care și-a anunțat plecarea, acesta vorbind ulterior și despre motivele pe care le-a avut în luarea deciziei de a întrerupe colaborarea.

”Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nosru, generațiilor tinere care azi sunt mature”, declara la scurt timp Florin Călinescu.