18 oct. 2021 | 16:29

Mihai Bendeac, mărturisiri intime despre Denise Rifai. Ce a putut să spună despre vedeta Kanal D

Monden
Mihai Bendeac, mărturisiri intime despre Denise Rifai. Ce a putut să spună despre vedeta Kanal D
Mihai Bendeac l-a uluit pe Cătălin Măruță. Ce a spus în podcast-ul său despre Denise Rifai

Mihai Bendeac s-a decis să facă dezvăluiri surprinzătoare chiar despre Denise Rifai! Actorul a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a participat la podcast-ul prezentatorului de televiziune, unde și-a uluit fanii cu anumite detalii din viața lui.

Ce a spus Mihai Bendeac despre Denise Rifai. Admiratorii actorului au fost surprinși

Mihai Bendeac mărturisea, în trecut, că nu își dorește să participe la podcast-ul lui Cătălin Măruță, chiar dacă prezentatorul de televiziune l-a contactat de mai multe ori. Se pare că situația s-a schimbat radical, iar actorul a acceptat provocarea și i-a lăsat pe fani să afle lucruri noi despre el.

Acesta a discutat atât despre cariera lui, dar și despre viața amoroasă. O anumită dezvăluire i-a luat prin surprindere pe fanii actorului, mai ales pentru că acesta a discutat despre o cunoscută prezentatoare de televiziune de la Kanal D, anume Denise Rifai.

Mihai Bendeac, despre Denise Rifai: ‘E bine rău’

Cu acestea fiind spuse, juratul de la iUmor a mărturisit în podcast-ul lui Cătălin Măruță că are fantezii cu Denise Rifai. De asemenea, în stilul propriu, Mihai Bendeac a lăudat silueta vedetei de la Kanal D.

„Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!”, a zis Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, dezvăluiri despre viața amoroasă

Mai mult, Mihai Bendeac a discutat și despre relațiile pe care le-a avut până la vârsta de 38 de ani. Juratul de la iUmor a explicat că reușește să se îndrăgostească extrem de repede, însă sentimentele pe care le are la început față de o persoană dispar într-un timp scurt.

„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative.

Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile.

Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a mai zis el.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro