Mihai Bendeac, ‘hărțuit’ de Andra și Cătălin Măruță. Mesajul neașteptat al vedetei de la Antena 1

Mihai Bendeac, ‘hărțuit’ de Andra și Cătălin Măruță. Mesajul neașteptat al vedetei de la Antena 1
Ce pățește Mihai Bendeac în ultima perioadă. Totul are legătură cu Andra și Cătălin Măruță

Cătălin și Andra Măruță sunt implicați într-un nou scandal! Toată lumea a fost surprinsă în momentul în care Mihai Bendeac s-a decis să dea cărțile pe față și să explice că se simte hărțuit de unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz.

Mihai Bendeac a spus totul. Ce îi fac, de fapt, Andra și Cătălin Măruță

Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc! Abia ce s-au liniștit apele pentru Cătălin Măruță după cearta cu Alex Velea, iar acum, noi controverse prin contur. Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține și a spus ce îi face, de fapt, prezentatorul de televiziune.

Cătălin Măruță și-a lansat un podcast în care invită tot felul de vedete, așa că starul PRO TV și-a dorit ca actorul să participe la proiectul său inedit.

Totuși, Mihai Bendeac a refuzat invitația, dar prezentatorul nu s-a lăsat așa de ușor și a continuat să îl caute pentru a încerca să îl convingă să își divulge secretele. Actorul a dezvăluit că se simte hărțuit și își dorește ca soțul Andrei să nu îl mai sune.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu.

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe Instagram.

Mihai Bendeac: ‘Mă duc la poliție’

Mihai Bendeac și-a continuat dezvăluirile surprinzătoare, explicând că o să meargă la poliție dacă prezentatorul PRO TV nu o să înțeleagă refuzul vehement de a participa la podcast-ul unde au fost prezente foarte multe vedete din showbiz.

Actorul a anunțat că nu îi mai răspunde lui Cătălin Măruță la telefon de câteva zile, ba chiar că o să ia măsuri drastice dacă mesajul său nu o să fie ascultat și nu o să fie lăsat în pace după ce a explicat că nu își dorește să facă parte din proiect.

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a mai spus Mihai Bendeac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI