Mihaela Rădulescu, răsfățată de Felix Baumgartner. Ce a anunțat iubitul divei de la Pro TV

Mihaela Rădulescu, răsfățată de Felix Baumgartner. Ce a anunțat iubitul divei de la Pro TV
Cât de răsfățată este Mihaela Rădulescu de iubitul ei. Felix Baumgartner îi face toate poftele

Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu Felix Baumgartner de mulți ani, așa că aceștia se află mereu în centrul atenției, chiar dacă preferă să fie cât se poate de discreți. Gurile rele au presupus, de multe ori, că aceștia s-au despărțit, dar nici vorbă de așa ceva!

Felix Baumgartner, anunț spectaculos. Cum o răsfață pe Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, fiind îndrăgită de public încă de la primele apariții. Ținând cont că este o femeie foarte frumoasă, aceasta s-a bucurat mereu de atenția bărbaților și a marcat relații cu oameni extrem de importanți.

Totuși, se pare că aceasta și-a găsit liniștea alături de Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu și partenerul ei nu își doresc să ajungă împreună în fața altarului, dar acest lucru nu îi afectează deloc! Anunțul făcut de către bărbat nu lasă loc de interpretări, semn că o răsfață pe diva de la Monaco.

Felix Baumgartner a postat o fotografie în care apare alături de frumoasa vedetă, explicându-le fanilor că așteaptă cu nerăbdare să petreacă zilele libere din weekend alături de partenera lui.

„Aștept să petrec cu nerăbdare weekend-ul cu fata mea.”, a scris Felix Baumgartner, pe Instagram.

De ce evită Mihaela Rădulescu să își aducă partenerul în România

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu și Ștefan Bănică Junior, iar apoi a avut un alt mariaj cu Elan Schwartzenberg, tatăl copilului ei, Ayan. Din păcate, aceasta nu a avut noroc în dragoste, dar totul s-a schimbat în momentul în care l-a întâlnit pe actualul său partener.

Vedeta și Felix Baumgarner împlinesc 7 de ani de când sunt împreună în acest an, dar fanii au observat că bruneta evită să își aducă partenerul în România. Diva s-a decis să vorbească despre motivele pe care le are, explicând că multă lume din țară a încercat să o despartă de acesta.

„Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată.

Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice.

Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici.

Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem intercațiuni cu locul acesta.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI