17 sept. 2021 | 14:48

Mihaela Rădulescu, răsfățată de Felix Baumgartner. Ce a anunțat iubitul divei de la Pro TV

Monden
Mihaela Rădulescu, răsfățată de Felix Baumgartner. Ce a anunțat iubitul divei de la Pro TV
Cât de răsfățată este Mihaela Rădulescu de iubitul ei. Felix Baumgartner îi face toate poftele

Mihaela Rădulescu formează un cuplu cu Felix Baumgartner de mulți ani, așa că aceștia se află mereu în centrul atenției, chiar dacă preferă să fie cât se poate de discreți. Gurile rele au presupus, de multe ori, că aceștia s-au despărțit, dar nici vorbă de așa ceva!

Felix Baumgartner, anunț spectaculos. Cum o răsfață pe Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, fiind îndrăgită de public încă de la primele apariții. Ținând cont că este o femeie foarte frumoasă, aceasta s-a bucurat mereu de atenția bărbaților și a marcat relații cu oameni extrem de importanți.

Totuși, se pare că aceasta și-a găsit liniștea alături de Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu și partenerul ei nu își doresc să ajungă împreună în fața altarului, dar acest lucru nu îi afectează deloc! Anunțul făcut de către bărbat nu lasă loc de interpretări, semn că o răsfață pe diva de la Monaco.

Felix Baumgartner a postat o fotografie în care apare alături de frumoasa vedetă, explicându-le fanilor că așteaptă cu nerăbdare să petreacă zilele libere din weekend alături de partenera lui.

„Aștept să petrec cu nerăbdare weekend-ul cu fata mea.”, a scris Felix Baumgartner, pe Instagram.

De ce evită Mihaela Rădulescu să își aducă partenerul în România

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu și Ștefan Bănică Junior, iar apoi a avut un alt mariaj cu Elan Schwartzenberg, tatăl copilului ei, Ayan. Din păcate, aceasta nu a avut noroc în dragoste, dar totul s-a schimbat în momentul în care l-a întâlnit pe actualul său partener.

Vedeta și Felix Baumgarner împlinesc 7 de ani de când sunt împreună în acest an, dar fanii au observat că bruneta evită să își aducă partenerul în România. Diva s-a decis să vorbească despre motivele pe care le are, explicând că multă lume din țară a încercat să o despartă de acesta.

„Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată.

Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice.

Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici.

Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem intercațiuni cu locul acesta.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Ciao.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro