Mihaela Rădulescu, despărțită de Felix Baumgartner: ”Fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine”

Mihaela Rădulescu, de șase ani, o poveste frumoasă de dragoste

Mihaela Rădulescu, una din cele mai iubite prezentatoare TV, a avut recent parte de un pictorial intersant. Diva a anunțat acest lucru pe Facebook, iar fanii au fost încântați de ceea ce au văzut. Printre pictoriale, Mihaela Rădulescu a decis să dea cărțile pe față referitor la relația ei cu Felix Baumgartner.

”Îmi trăiesc libertatea de a fi ce vreau, cum vreau, cand vreau, cu cine simt”

În cel mai recent număr al revistei VIVA, celebra Mihaela Rădulescu a avut parte de aventura vieții ei, după cum chiar vedeta recunoaște. Un pictorial plin de surprize, ”rochii senzationale in noroi, paie si praf” , spune vedeta.

Între pauzele dintre ședințele foto, Mihaela Rădulescu a decis să vorbească despre viața ei personală și despre relația sa cu celebrul Felix Baumgartner. Diva recunoaște că în toți acești șase ani de relație, presa de cancan a declarat-o de fiecare dată despărțită. Astfel că, acum, vedeta a simțit că este momentul oportun să vorbească despre asta.

”De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA.

Mihaela Rădulescu, de șase ani, o poveste frumoasă de dragoste

Din 2014, Mihaela Rădulescu și celebrul Felix Baumgartner sunt un cuplu, unii ar putea spune de invidiat. Și ar avea de ce, având în vedere că cei doi trăiesc și acum o poveste frumoasă de dragoste. În majoritatea timpului Mhaela locuiește la Monaco, venind în țară doar când are filmări. Cum e cazul show-ului ”Ferma”, difuzat de PRO TV.

În rest își petrece timpul la Monaco, unde are grijă de fiul său, și-și consumă relația cu Felix. Mihaela a recunoscut că a existat o perioadă în care au stat mai mult timp despărțiți, dar asta nu a însemnat niciodată că s-ar fi despărțit. Mai ales acum, în această perioadă de pandemie, din păcate fiecare a stat la locul lui, dar Mihaela iubește și este iubită.

‘Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea.

(…) Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată’, a mai declarat Mihaela Rădulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI