Mihaela Borcea se reinventează la 54 de ani. Noua și provocatoarea schimbare după ce a cunoscut iubirea din nou: “Toată lumea va vedea” EXCLUSIV

de: Mircea Sever
24 04. 2024

La 54 de ani, Mihaela Borcea a luat o decizie majoră pentru viața sa personală. Va lăsa munca pe planul secundar, după ce ani la rândul a fost „extrem, extrem de activă și prezentă în afacerile sale”.

La care s-a adăugat mereu și ipostaza de mamă, la care ține foarte mult, Mihaela fiind unul dintre acei părinți care pot fi extrem de atenți cu creșterea copiilor ei și ai lui Cristi Borcea.

„Am decis că nu voi mai fi extrem de activă fizic ca până acum, când nu aveam timp nici măcar să mănânc. Atât de activă că uneori treceam pe planul secund și aspectul meu fizic. Dar asta s-a terminat. Vreau să mă ocup mai mult de mine însămi. Asta nu înseamnă însă că-mi voi neglija afacerile. Sau familia! Nici pomeneală”, a declarat Mihaela Borcea pentru Playtech.ro.

Nu regretă nimic din cele trecute până astăzi!

Ea spune că, deși „a sacrificat aproape totul”, nu regretă nimic din cele ce aparțin deja domeniului trecutului. Ăsta e și motivul pentru care Mihaela Borcea și-a stabilit un plan personal prin care să-și pună în practică ce a hotărât și să dea curs transformărilor fizice pe care și le dorește. Ceea ce implică un program constant de prezență la sala de fitness.

„Sigur, la vârsta mea nu pot visa să mai am 90/60/90, dar voi fi cât de bine voi putea. Nu-mi propun sa ajung să întoarcă bărbații de pe strada capul după mine, fiindcă astea sunt vise pentru fete de 20 de ani…dar undeva, la începutul verii, toată lumea va vedea o nouă Mihaela Borcea. În plus, sunt implicată și într-o relație”, afirmă ea cu dezinvoltura femeii pentru care toate lucrurile sunt clare.

Deși susține că vor mai trece câteva luni până vor fi vizibile transformările fizice, „noua” Mihaela Borcea e deja printre noi. Fiindcă optica sa s-a schimbat deja!

„Nu mai pot fi atât de slabă pe cât mi-aș dori și să rămân și sănătoasă”

E conștientă însă și de efortul prin care va trece pentru a ajunge la rezultatul final și de aceea va încerca să rămână cât mai departe de extreme.

„Nu pot uita că nu mai pot fi atât de slabă pe cât mi-aș dori. Deci, nu voi face excese. Dar acum știu că a fi slab pe dinafară și bolnav pe dinăuntru nu e nici asta o soluție. Ca atare, încerc să fiu atentă la extreme, fiindcă îmi propun să fiu atentă și la starea mea de sănătate, nu doar la cum arăt!”, sună actuala sa deviză de viață.

Mihaela Borcea admite că din postura de mamă nu are cum „să demisioneze”.

„Acum au crescut și gemenii și ceilalți și toată lumea poate avea grija de ei. Asta nu înseamnă că nu voi fi o mamă atentă ca și până acum. Copiii mei și ai lui Cristi ne moștenesc ca fire și știu, de fapt, știm amândoi că vor fi niște învingători ca și părinții lor…iar noi doi suntem aici să-i ajutăm cu tot ce avem mai bun”, mai spune Mihaela Borcea.

Melissa, unul dintre gemenii fostului cuplu Borcea, a decis să rămână în SUA

Tot ea ne-a precizat că Mellisa Antonia, fiica cea mare, a decis să rămână în Statele Unite și să încerce să-și construiască viața acolo, peste Ocean. În schimb, fratele ei geamăn, Angelo, 21 de ani, a rămas la București și împreună cu celălalt băiat al familiei, Patrick, se vor ocupa de soarta afacerilor familiei.

„Vara asta voi avea grijă de afacerile mele, dar și de hobby-urile mele, cum ar fi, spre exemplu, grădinăritul! Dar voi profita mai mult de piscina din curtea casei, în care, spre exemplu, anul trecut nu am găsit timp nici măcar pentru o baie”, conchide cunoscuta femeie de afaceri.