Mihaela Bilic dezvăluie ingredientul care te ajută să slăbeşti. E la îndemâna oricui, nu e nici măcar scump

de: Mariana Olteanu
12 06. 2023

Foarte multe persoane se confruntă cu kilogramele în plus. Însă, în încercarea de a slăbi, aceștia riscă să-și pună sănătatea în pericol. Din fericire, nutriționistul Mihaela Bilic vine în ajutorul acestora și le dezvăluie trucul prin care pot slăbi. Aceștia au nevoie de un ingredient minune, care se află chiar în casele acestora.

Cum poți slăbi rapid?

Când încep procesul de slăbire, foarte mulți oameni își pun speranța în diferite diete. Însă, aceștia pot slăbi și fără să facă foarte mult efort. Aceștia pot apela la ajutorul unui ingredient, care se află în casa oricui. Cu ajutorul acestuia, foarte mulți oameni pot slăbi sănătos și fără prea multe eforturi. Este vorba despre apă. Celebrul nutriționist a subliniat importanța apei în procesul de slăbire.

”Beți apă în timpul mesei!”

Oamenii care beau apă, vor mânca mai puțin. Consumând mai multă apă, aceștia se vor sătura mai repede decât s-ar fi așteptat. Mihaela Bilic recomandă oamenilor să bea apă în timpul mesei. Efectele nu vor ezita să apară. Totodată, acest obicei nu este unul negativ, ba din contră. Apa are multiple beneficii pentru corp. Mihaela Bilic i-a asigurat pe oameni că sucurile gastrice nu vor avea de suferit.

”Dacă vreți să mâncați mai puțin și să vă săturați mai repede, beți apă în timpul mesei. Afirmația conform căreia apa băută în timpul mesei ar dilua sucurile digestive, este aberantă și fără suport științific. Stomacul nu are rol de digestie, la nivelul lui se secretă suc gastric cu pH acid care sterilizează alimentele. Deci rolul lui este să omoare eventualii agenți patogeni (are acid clorhidric!!) introduși în stomac odată cu mâncarea.”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Academia Națională de Știință, Inginerie și Medicină recomandă consumul a 2,5 litri de apă zilnic. Specialiștii atrag atenția că doza poate să varieze. Unele activități, precum sportul, sau chiar condițiile de mediu diferite, precum clima caldă, pot să presupună o nevoie de a bea mai multă apă decât de obicei.

Însă, sfaturile și recomandările pentu un corp sănătos nu se opresc aici. Oamenii care-și doresc să piardă în greutate pot adăuga și ceaiuri în dieta lor. Anumite ceaiuri și un regim echilibrat pot grăbi acest proces de slăbire. Astfel, fără prea mult efort poți slăbi mai multe kilograme. Printre ceaiurile care pot avea un rol important în acest proces se numără ceaiul verde, ceaiul negru și ceaiul puerh.

După ce le vei consuma, pofta de mâncare va fi una echilibrată. Mai mult, aceste ceaiuri ajută la buna funcționare a organelor, mai ales când o persoană își dorește să slăbească.