Micul Hercule, la un pas de o tragedie chiar în curtea unui spital. Tatăl său susține că a fost neglijat de medici: “A pierdut mult sânge, i-au pus doar un pansament”

de: Ștefan R. Apostol
22 10. 2024

Cu toții ne aducem aminte, sau ar trebui, de micul Hercule, care intra la vârsta de 4 ani în Cartea Recordurilor. Ajuns astăzi la 20 de ani, a fost la un pas de o tragedie chiar în curtea unui spital, iar tatăl său susține că a fost neglijat de medici, acesta declarând că „A pierdut mult sânge, i-au pus doar un pansament”.

Giuliano Stroe, micul Hercule, astăzi a ajuns un bărbat în toată firea

În 2008, apărea de nicăieri și lua lumea cu asalt, mai ales prin performanțele sale. De altfel, la cei 4 ani pe care-i avea atunci, Giuliano Stroe intra în Guinnes Bok of Records pentru modul în care reușea să ducă o minge cu greutăți.

De atunci și până astăzi, micul Hercule nu s-a lăsat de sport, ajungând chiar să și urce în ringul de box, lăsând la o parte culturismul. Acum, cei care nu și-l mai amintesc, vor descoperi că Giuliano Stroe s-a transformat total acum, la 20 de ani.

Micul Hercule, la un pas de o tragedie chiar în curtea unui spital

Așa cum precizam, micul Hercule s-a apucat de box, încercând să-i calce pe umeri celebrului Leonard Doroftei. Dar, cum acest sport este unul de contact, au apărut inevitabil și accidentările în ringul de box. În cea mai recentă experiență pugilistică Micul Hercule, conform tatălui său, a fost la un pas de o tragedie chiar în curtea unui spital.

”Giuliano a ajuns cu ambulanța la Spitalul din Slatina de aproximativ două ore și nici până la ora asta nu l-au cusut. Pentru că are o tăietură largă și profundă la încheietura mâinii drepte a pierdut o jumătate de litru de sânge.

Până am ajuns eu acasă, copiii nu au știut ce trebuie să facă. Asta este țara și oamenii pe care îi dorim împrejurul nostru, oare!? I-au pus doar un pansament și atât. Iar acum stă în curtea spitalului.”, a povestit tatăl acestuia, conform Cancan.

Tatăl său susține că a fost neglijat de medici

Deși, inițial, situația nu era atât de gravă, fiind vorba doar de o cusătură, se pare că lucrurile au degenerat, iar Giuliano a fost lăsat de izbeliște, iar tatăl său susține că a fost neglijat de medici:

„România nu are spitale la comună! Termină studenții facultatea și se duc să muncească în afară în fabrică, pentru că statul sponsorizează războaiele, și nu necesarul și nevoile oamenilor”, a declarat tatăl lui Giuliano Stroe pentru sursa citată.

În cele din urmă, mai spune tatăl, lucrurile s-ar fi rezolvat, dar fiul său fusese la un pas de o adevărată tragedie, dacă nu se intervenea, totuși, la timp.