Michael K. Williams din „The Wire” a murit. Cauza șocantă a morții sale s-a aflat abia acum

Michael K. Williams din „The Wire” a murit. Cauza șocantă a morții sale s-a aflat abia acum
Michael K. Williams a murit la 54 de ani. Detalii despre decesul actorului

UPDATE 25 septembrie S-a aflat cauza morții celebrului actor Michael K. Williams din „The Wire”.

Inițial, Biroul de Medicină Legală a declarat că moartea actorului a fost „accidentală”. De fapt, Michael K. Williams a murit din cauza unei „intoxicaţii acute, prin efectul combinat de fentanil (un opioid puternic), de p-fluorofentanil, de heroină şi de cocaină”.

Michael K. Williams s-a stins din viață. Decesul acestuia este învăluit în mister. Care sunt primele detalii despre moartea sa suspectă? Bărbatul avea 54 de ani. Iată prima posibilă cauză a decescului actorului! Ce cred autoritățile americane?

Michael K. Williams a murit: detalii despre decesul lui este misterios

Michael K. Williams a fost găsit fără viață în apartamentul său din New York, relatează bbc.com. Actorul american avea doar 54 de ani, iar familia și fanii sunt șocați de vestea tragică primită recent. Bărbatul era în special cunoscut pentru rolul din „Cartelul crimelor/ The Wire”.

Autoritățile americane nu elimină ca o posibilă cauză a decesului subit să fie o supradoză. Aceasta ipoteză nu a fost, însă, confirmată oficial, potrivi EFE. Williams a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy și a jucat recent în rolul Montrose Freeman în „Lovecraft Country” (HBO) şi în miniseria „When They See Us” (Netflix), regizată de Ava DuVernay.

De asemenea, el a mai avut roluri în „Boardwalk Empire”, din 2010 până în 2014, şi în miniseria „The Night Of” din 2016. Vedeta s-a născut în Brooklyn pe data de 22 noiembrie 1966 și și-a început cariera ca dansator.

Acesta a evoluat pe marile scene în turneele unor staruri precum George Michael și Madonna, ulterior s-a dedicat actoriei. Artistul a debutat pe marile ecrane în „Bullet” (1996), alături de Mickey Rourke şi Tupac Shakur, după ce s-a alăturat Național Black Theatre din New York.

Colegii de breaslă sunt șocați

Mulți dintre fani l-au apreciat foarte mult pentru aparițiile din episoadele din „The Sopranos”, „Alias” şi „Boston Legal”, apoi în „The Wire”, în care a jucat din 2002.

„Este sfâșietor să afli așa ceva. Am pierdut un talent enorm în Michael K. Williams”, a scris și pe Twitter actorul George Takei din „Star Trek”. „Dacă era o scenă de film, ar fi fost cel mai bun. Punct”, a scris actorul Edward Norton, care a lucrat cu Williams la filmul din 2019 „Motherless Brooklyn”.

„Un om extrem de talentat, cu abilitatea de a da voce condiției umane care prezintă viețile celor a căror umanitate este rareori ridicată până când nu le cântă adevărul”, a adăugat Pierce.

„În timp ce lumea este conștientă de talentele sale imense de artist, îl cunoșteam pe Michael ca un prieten drag care era iubit de toți cei care aveau privilegiul de a lucra cu el. Trimitem cele mai profunde condoleanțe familiei sale pentru această pierdere nemăsurată”, a mărturisit și Damson Idris, actor britanic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI