Meteo ianuarie. Cum va fi vremea în România, după cea mai geroasă noapte din 2021

Cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani

Meteo februarie 2021. Meteorologii ANM au anunțat cum va fi vremea în România, după cea mai geroasă noapte din acest an. e se întâmplă cu temperaturile, citiți în articolul de mai jos.

Meteo Februarie 2021. Cum va fi vremea în utmătoarea lună. Unde sunt anunțate ploi în exces

Meteo ianuarie. Meteorologi Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat cum va fi vremea până la jumătatea lunii februarie, după ce în noaptea de 18 spre 19 ianuarie a fost înregistrată cea mai geroasă noapte din acest an.

Astfel, potrivit ANM, temperaturile medii ale aerului, în perioada prognozată, vor fi mai ridicate decât cele normale pentru luna februarie, în timp ce precipitaţiile vor fi excedentare, în următoarele patru săptămâni.

Cum va fi vremea în perioada 18-15 ianuarie 2021

De asemenea, săptămâna 18 – 25 ianuarie, va aduce valori termice care se vor situa peste cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile din vestul țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 25 ianuarie-1 februarie

Potrivit meteorologilor Administrației naționale de Meteorologie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile din România, însă cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de sud a teritoriului.

De asemenea, în perioada prognozată de ANM, cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile din Vestul țării, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zonele montane aferente acestora, în timp ce în rest vor fi apropiate de cele normale pentru perioada respectivă.

Cum va fi vrema în săptămâna 1-8 februarie

Potrivit meteorologilor ANM, temperatura medie a aerului va avea valori mai crescute decât cele normale pentru intervalul prognozat, pe întreg teritoriul țării, dar mai ales în extremitatea de sud a României.

De asemenea, regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general excedentar. Astfel, se vor înregistra mai muolte ploiu în jumătatea vestică a ţării, iar în rest regimul puvliometric va fi apropiat de cel normal pentru intervalul analizat de ANM.

Cum va fi vremea în săptămâna 8-15 februarie

De asemenea, în perioada prognozată de ANM, valorile termice se vor situa puțin peste vașorile termice specifice pentru acea săptămână, în cea mai mare parte a României.

Potrivit, ameteorologilor Administrației Naționale de meteorologie, cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor mai mari, local.

Cea mai geroasă noapte din acest an

Potrivit specialișilor ANM, am avut parte de cea mai geroasă noapte. Astfel, în urma temperaturilor extrem de scăzute, oamenii străzii au fost duși în adăposturi de către voluntari, iar călătoriile cu trenul au avut întârzieri enorme, după ce șinele s-au deformat din cauza gerului.

În România, noaptea trecută, s-au înregistrat temperaturi foarte de scăzute, noaptea trecută. Astfel, s-au înregistrat chiar și -23 de grade Celsius în Miercurea Ciuc. De asemenea, temperaturi polare s-au resimțit și în alte zone din țarp precum Joseni sau Târgul Secuiesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI