04 mart. 2021 | 14:41

Messi, umilit de un coleg de-al său: ”Există un trofeu pe care nu-l va cuceri niciodată!”

Sport
Messi, umilit de un coleg de-al său: ”Există un trofeu pe care nu-l va cuceri niciodată!”
Messi, umilit de colegul său de la Barcelona

Messi a fost luat peste picior de colegul Ivan Rakitic. Acesta i-a transmis că există un trofeu pe care fotbalistul nu-l va cuceri niciodată.

Messi, ironizat de colegul Rakitic. Croatul vrea să răzbune ultimele eșecuri

Ivan Rakitic este la 90 de minute de o nouă finală a Cupei Spaniei – Sevilla. S-a impus cu 2-0 în partida tur cu Barcelona și speră să apere avantajul în returul de pe Camp Noua. Croatul vrea să răzbune eșecurile din ultimele două finale, când andaluzii au ratat trofeul chiar în fața Barcelonei, la care el juca la acea vreme titular, cu atât mai mult cu cât ultimul act se va juca la Sevilla.

Astfel, mijlocașul ar putea deveni primul căpitan străin care ridică acest trofeu în brațe. Sportivul și-a adăugat în colecție 4 medalii de campion în La Liga 4, Cupe ale Spaniei și un trofeu de Liga Campionilor în tricoul blaugrana. Jucătorul a glumit pe seama celebrului său coleg de la Barcelona, Leo Messi.

„Vorbeam cu Messi și i-am zis: ai câștigat tot ce se putea câștiga, ai marcat atâtea goluri, dar există un trofeu pe care nu-l vei cuceri niciodată!Leo, nu vei cuceri niciodată Europa League”, a fost replica lui Rakitic către Messi.

Cifrele lui Rakitic

Rakitic a câștigat 13 trofee în cele 6 sezoane petrecute în tricoul Barcelonei. Dintre acestea, 4 titluri, 4 Copa del Rey și o ligă a Campionilor. El a marcat în partida tur din Copa del Rey contra Barcelonei, în victoria andaluzilor cu 2-0. Croatul este anunțat rezervă în returul care se dispută astăzi pe Camp Nou, în vreme ce Messi este titular.

„Acestor băieți nu le-a dat nimeni nimic. Au muncit pentru succesul lor. Nu e o coincidență că au câștigat totul. Fiecare jucător a contribuit cu ceva pentru victorii. Am spus la Berlin înaintea finalei Champions League, când suntem împreună, nimeni nu ne poate bate”, a spus fotbalistul într-o conferință de presă.

Despre relația cu Xavi și Iniesta

„Am avut privilegiul să joc un alături de Xavi și mai multe sezoane cu Andres Iniesta, am devenit prieteni buni.. Am învățat multe de la ei și doar văzându-i și pe teren, și în afara lui am înțeles de ce sunt atât de mari fotbaliști”, a declarat Rakitic.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro