Mesajul subtil al Ralucăi Pastramă pentru Pepe. Vrea să se împace cu soțul său sau nu?!

Mesajul subtil al Ralucăi Pastramă pentru Pepe. E loc de împăcare?

Raluca Pastramă vine cu un mesaj subtil pentru fostul partener. E loc de împăcare pentru cele două vedete? Fanii s-au gândit imediat la asta. La ce speră acum bruneta și ce a lăsat să se înțeleagă?

Raluca Pastramă, mesaj subtil pentru Pepe

Recenta postare a Ralucăi Pastramă i-a lăsat pe fanii fostului cuplu șocați. Mesajul de pe rețelele de socializare a trezit numeroase semne de întrebare. După ani de iubire și două fetițe minunate care sunt fructul poveștii lor ce părea că nu o să se termine niciodată, cei doi au decis cu mare scandal că o vor lua pe drumuri separate.

Artistul a fost primul care a confirmat despărțirea în cadrul unui video de pe canalul său de YouTube. Speculațiile și zvonurile nu au încetat de atunci să apară, iar gurile rele continuă și azi să arunce cu săgeți.

Șocul a fost și mai mare când au apărut povești care atestă faptul că femeia i-ar fi fost infidelă. Raluca a postat recent o fotografie cu o carte de rugăciuni intitulată ”Rugăciuni către îngeri. Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracole”, reușind astfel să inducă pe toată lumea în eroare în privința trăirilor sale de acum.

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri”

După multe acuzații și momente de cumpănă purtate în public, apele pare că s-au calmat între cei doi în ultima perioadă. Chiar celebrul cântăreț de muzică latino a spus în cadrul unor interviuri că i-a iertat greșelile mamei copiilor săi și că acum încearcă să aibă o relație pe cât de poate de decentă și normală tot pentru cele două fetițe pe care le vor crește împreună, pentru că indiferent de statusul lor amoros întâi de toate sunt părinții fetițelor pe care le-au adus pe lume.

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”
Pepe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI