Mesajul secret găsit de o femeie pe coșul de gunoi. Atenție, sună la poliție dacă vezi așa ceva

Femeie care duce gunoiul

Mesajul secret găsit de o femeie pe coșul de gunoi. Atenție, sună la poliție dacă vezi așa ceva. O doamnă a avut parte de șocul vieții când a mers să ducă  gunoiul. A decis pe loc să se mute la mama ei.

O femeie a găsit un mesaj secret atunci când a fost să ducă gunoiul. A realizat că poate fi victima unui psihopat și a fugit de acasă

O femeie a găsit un mesaj secret atunci când a ieșit să ducă gunoiul. A găsit un mesaj secret scris în zăpada din apropierea tomberonului de gunoi. Femeiea, după ce a aflat la ce este expusă a decis să plece de acasă.

O femeie nici nu se gândea că o să aibă șocul vieții ei după ce s-a dus să arunce găleata de hunoi afară. Jade, când a ajuns la coșul cu rotițe, a decoperit un mesaj dubios scris în zăpada de lângă tomberonul unde a vărsat resturile menajere. Mai exact, femeia a văzut scrise în zăpadă o cifră și o literă, respectiv ”1F”.

Femeia a filmat mesajul secret și l-a postat pe rețeaua de socializare

Neștiind ce se întâmplă, ce poate reprezenta acel scris, femeia s-a hotărât să facă un clip video cu mesajul mai mult decât bizar.

După asta, vrând să afle ce se întâmplă, aceasta a urcat filmulețul pe rețelele de socializare. În plus, Jade le-a solicitat prietenilor săi online să o ajute pentru a putea descifra mesajul, pentru a afla ce se întâmplă.

Femeia, speriată de internauți

Astfel, la scurt timp femeia a fost cuprinsă de fiori. Prietenii virtuali au început să scrie numeroase comentarii. Răspunsurile primite au băgat-o în sperieți pe femeie, iar aceasta a decis pe loc să plece de acasă și să meargă să locuiească cu mama ei pentru o perioadă de timp.

Internauții au sfătuit-o pe femeie să aibă grijă de ea. În plus, clipul a devenit viral pe rețelele de socializare. Majoritatea oamenilor care au văzut filmulețul postat de femeia au avertizat-o pe aceasta să aibă grijă de ea. Mai mult decât atât, internauții au îndemnat-o să sesizeze imediat poliția.

Ce cred internauții că s-a întâmplat

Înseamnă o femeie. Mesajul este pentru cei care vor să te jefuiască sau să îți facă alt rău și semnifică faptul că locuiești singură/ Înseamnă că ești supravegheată! Ai grijă de tine/ Din păcate, ești o țintă/ Sună imediat la poliție, cineva vrea să te omoare”, sunt câteva dintre mesajele primite, potrivit dailystar.co.uk.

Potrivit primele informații, Jade a mărturisit că în momentul în care se va întoarce acasă, nu va mai locui singură, ci împreună cu o altă femeie, o prietenă de-a sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI