Mesajul Poliției către părinți. E foarte periculos. Ce se întâmplă pe litoralul românesc

de: Alex Cazacu
07 08. 2020

Pe pagina de Facebook a Poliției Române a fost postat un mesaj de atenționare pentru români. Ce se întâmplă în aceste zile pe litoralul românesc.

Este foarte periculos ce se întâmplă pe litoralul românesc. Ce avertizează poliția

Odată ajunși la mare , mulți dintre părinți uită de copii. În urmă cu aproximativ doi ani, în stațiunea Mamaia, unii părinți și-au uitat fetița de aproape un an singură în mașină, cu geamurile închise.

Fiecare dintre noi, cei care suntem părinți, dorim ca vlăstarele noastre, pe care le
creștem cu multă grijă, dragoste și dăruire, să fie protejați de tot ce este rău în lumea asta.

Avertizarea Poliției Române

Vineri, pe pagina de Facebook, Poliția Română a postat un mesaj de avertizare pentru toți părinții care sunt în vacanță la mare. Prin acest mesaj, poliția le reamintește părinților că cei mici au nevoie de constantă supraveghere.

”Aveți grijă de copiii dumneavoastră! Cu toții știm că vacanța la mare este un moment de relaxare, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Însă ceea ce nu pot uita părinții este faptul că cei mici au nevoie constantă de supraveghere.

Aveți idee câți copii se pierd pe plajele de pe litoralul românesc?
De la începutul sezonului estival și până în prezent, doar la nivelul Poliției stațiunii Mamaia au fost primite 10 sesizări de dispariții de minori de pe plaje.
Astfel, în cazul în care se rătăcesc, învățați-i pe cei mici să meargă la polițiști, jandarmi, pompieri sau salvamari pentru a le cere ajutorul.

Mesajul Poliției către părinți. E foarte periculos. Ce se întâmplă pe litoralul românesc

O altă idee ar fi să le atașați o brățară care să conțină numele și/sau numărul dumneavoastră de telefon sau măcar să rețină aceste informații, care sunt esențiale pentru identificarea lui. Nu permiteți ca vacanța dumneavoastră să se transforme într-o amintire neplăcută!” , a fost mesajul postat de Poliția Română pe Facebook.