Mesajul disperat al unei românce după ce i-a fost spartă mașina în vacanța din Grecia. Unul dintre infractori a fost identificat: ”Cine recunoaște persoana să raporteze la poliție” FOTO

de: Ioana Bucur
16 06. 2023

An de an, în lunile de vară, Grecia se transformă într-un adevărat magnet pentru turiști. Cei mai mulți se întorc acasă cu amintiri frumoase, însă unii au parte de experiențe mai puțin plăcute. A pățit-o cu puțin timp în urmă o româncă. Mesajul disperat al femeii, după ce i-a fost spartă mașina într-una dintre cele mai populare stațiuni. Unul dintre infractori a fost identificat.

Unei românce i-a fost spartă mașina în vacanța din Grecia

În ultimii ani, tot mai mulți români aleg să își petreacă vacanța de vară în Grecia. Cei mai mulți se întorc acasă cu amintiri de neuitat, însă alții, mai puțin norocoși, trec prin experiențe pe care nu și le-ar dori nimeni, mai ales în concediu.

Un exemplu recent este al unei românce. Femeia a descoperit că mașina, parcată în apropierea unui resort din Halkidiki, i-a fost spartă, hoții reușind să fure mai multe obiecte din portbagajul autoturismului. Ea a povestit ce s-a întâmplat pe o platformă de social media. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de bord, s-a reușit identificarea unuia dintre infractori.

Te-ar putea interesa și: Cât costă o porție de piept de pui la grătar cu salată și cartofi prăjiți în Grecia 2023. Românii sunt extrem de indignați

Mesajul disperat al femeii

Femeia face apel la oameni, rugându-i pe cei care îl recunosc pe individ să raporteze la poliție sau să ia legătura cu ea.

„URGENT‼️ Buna, mi-a fost sparta mașina și mi sau furat lucruri din portbagaj, regiunea RESORT SAHARA, am reușit sa identificam fata unuia dintre indivizi de pe camera de bord, rog insistent cine recunoaște persoana din poze sa raporteze la poliție sau să-mi scrie mesaj. Mulțumesc”, este mesajul publicat pe grupul de Facebook „Forum Grecia”.

În secțiunea de comentarii, un alt membru al grupului a oferit mai multe detalii despre incident.

„Așa cum am aflat de pe Forum Salonic – Thessaloniki deja, au furat lucrurile din portbagaj, printre care un ghiozdan cu două laptopuri. Au raportat la Poliție situația. S-a întâmplat joi 15 iunie în jurul orei 15:30.”

Te-ar putea interesa și: Cât costă o noapte de cazare în Thassos în august 2023. Sumele i-au uimit pe români: „Găseai și mai ieftin”