Mesajul cutremurător al fiicei lui Martin Tudor. Fostul portar, înmormântat chiar de ziua ei

Mesajul cutremurător al fiicei lui Martin Tudor. Fostul portar, înmormântat chiar de ziua ei

Vestea morții lui Martin Tudor, la numai 43 de ani, a provocat multă durere familiei fostului portar al echipei Steaua. Fiica sa, Carla, este pur și simplu devastată și a postat un mesaj cutremurător.

Mesajul cutremurător al fiicei lui Martin Tudor. Fostul portar, înmormântat chiar de ziua ei

Martin Tudor s-a stins din viață luni, 30 martie, la numai 43 de ani, după ce a suferit un infarct. O tragedie care s-a produs acasă la prietena lui, în Reșița. Toate eforturile medicilor de pe Ambulanță au fost în zadar, iar „Tudorică” a plecat mult prea repede dintre noi.

Cu sufletul făcut bucăți, fiica lui Martin Tudor, Carla, a avut totuși puterea să posteze câteva fotografii pe contul personal de Facebook, în care se află alături de regretatul său tată. Mesajul transmis de Carla este emoționant.

„Tăticul meu cel drag…nu-mi vine să cred ce se întâmplă, spune-mi, te rog că e doar un coșmar… spune-mi că nu e adevărat…vei fi mereu în inima mea… te iubesc!” este mesajul postat de fiica lui Martin Tudor, pe contul ei de Facebook.

Durerea este cu atât mai mare cu cât Martin Tudor va fi înmormântat pe 2 aprilie, fix de ziua de naștere a fiicei lui, care va împlini 19 ani.

Cine a fost Martin Tudor

Fostul goalkeeper al echipei Steaua București și-a încheiat cariera în urmă cu zece ani și a devenit antrenor cu portarii.

Născut pe 10 iunie 1976, la Avrig, Martin Tudor a evoluat de-a lungul carierei pentru Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua București, CFR Cluj și Universitatea Cluj. Martin Tudor a adunat 184 de meciuri în prima ligă.
Martin Tudor a cucerit trei trofee în România, toate cu Steaua București: două titluri de campion (2000-2001 și 2004-2005) și o Supercupă a României (2000-2001).

Pentru clubul din Ghencea, Martin Tudor a evoluat în perioada 1999-2003.

Și-a început cariera de antrenor cu portarii chiar la Steaua București, în 2010, unde a activat alături de Victor Pițurcă. A mers apoi la Universitatea Craiova, tot alături de Victor Pițurcă, antrenor pe care l-a însoțit și în staff-ul echipei naționale. A antrenat și în străinătate, la Ittihad, dar în 2017 a revenit în țară și a trecut pe la Juventus București, CSM Reșița și Sportul Snagov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI