22 iun. 2021 | 14:16

Mesajele dintre Anamaria Prodan și Reghe, făcute publice. ”Simt că nu pot să respir!”

Monden
Mesajele dintre Anamaria Prodan și Reghe, făcute publice. ”Simt că nu pot să respir!”
Mesajele dintre Anamaria Prodan si Reghe, facute publice

Scandalul presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține caldă prima pagină a publicațiilor mondene și sportive din România. Speculațiile conform cărora celebra impresară și soțul ei ar fi decis să pună capăt mariajului lor au scandalizat-o pe Anamaria Prodan care nu a stat cu brațele încrucișate și a trecut la fapte.

Mesajele dintre Anamaria Prodan și Reghe, făcute publice

Sătulă de zvonuri și informații despre care spune că nu sunt adevărate, fiica regretatei Ionela Prodan a făcut un gest incredibil. Soția lui Reghe a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, în care a făcut publice mesajele de iubire dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

„Pentru ca lumea este atât de rea, pt ca am devenit animale, ne judecam , ne umilim, ne tradam , petrecem ani in dușmănie și strângem venin in noi … pt ca ne dușmăniți atât de rău am sa va prezint o poveste unica de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fara nici un ajutor … și și au jurat dragoste și respect etern și și au jurat sa ajungă in varful piramidei și și si au jurat sa moara împreuna Ținându de de mâna.

Laurentiu și Anamaria Reghecampf … ANAMARIA FARA MOȘTENIRILE MAMEI …. am sa las aceste mailuri sa Vb poate ele reușesc sa va facă sa înțelegeți DRAGOSTEA UNICA ȘI PURA … DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS❤️

Impresara a făcut public un mesaj emoționant pe care Reghe i l-a trimis, în care antrenorul își exprimă neliniștea pentru faptul că ar putea să o piardă pe femeia vieții sale:

„Eu te iubesc enorm, nici nu știu ce să fac să ieșim din asta. Nu am aer când mă gândesc că aș putea să te pierd din cauza problemelor astea! Te iubesc! Indiferent de ce se va întâmpla eu te voi iubi toată viața mea! Te iubesc!”, i-a scris Reghe soției sale.

Ce declarații de dragoste își fac Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce s-a zvonit că ar divorța

După cum se poate observa și din imaginile din galeria foto de mai sus, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își fac nenumărate declarații reciproce de iubire, semn că nu se pune problema unei separări, spune impresara. Cei doi își repetă mereu cât de mult se iubesc și cum vor trece împreună și peste aceste momente dificile, așa cum au făcut-o și în ultimii 15 ani: de mână.

„Dragoste care ne a ajutat sa realizam tot ce am visat cu mulți ani in urma … sa ajungem in vârful muntelui EVEREST ❤️ fara sa cerem ajutorul nimănui , fara sa ne ploconim la nimeni, fara sa ne umilim in fata nimănui. Mereu cu capul sus, spate in spate ! Fiind echipa perfecta am doborât obstacolele râzând … ❤️?? A crescut dragostea asta unica atât de mult, incat dădea pe afara! Iar lumea se umplea de ura in loc sa ia exemplu. Am muncit atât de mult ca abia dormeam câteva ore pe noapte …❤️❤️? TE IUBESC!!

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro