Mesaje și urări pentru nașă de ziua ei. Cele mai frumoase gânduri

de: Ionuț Vieru
29 06. 2022

Nașii sunt persoane foarte importante din viața copiilor. Pe lângă suportul moral, ei devin părinți sufletești și spirituali ai celor mici. Foarte multe persoane acceptă cu bucurie și entuziasm să devină nași, la cererea părinților biologici. Relația dintre nași, părinți și cei mici este una strânsă și trebuie să ne amintim de momentele speciale din viața lor, precum zile de naștere sau onomasticele. Iată cele mai frumoase mesaje și urări pentru nașă de ziua ei.

Mesaje de la mulți ani pentru nașă

Cei care au copii știu, cu siguranță, că alegerea nașilor de botez nu este o decizie ușoară. În realitate, ei trebuie aleși cu grijă, întrucât aceștia au misiunea de a îi îndruma pe micuții creștini.

Pe de cealaltă parte, pentru nași este o mare onoare, dar și o responsabilitate pentru toată viața. Adevărata lor misiune abia începe după petrecerea de botez. Din nefericire, tradițiile s-au mai pierdut odată cu trecerea timpului.

Nașii sau nuni, așa cum mai sunt denumiți în popor, ar trebui să fie persoane demne de încredere, practic părinții spirituali al copilului sau copiilor. Indicat ar fi ca aceștia să fie aleși în funcție de prietenii sau de legătură pe care o au cu părinții noștri. În orice caz, ar trebui să fie cineva de încredere și apropiat nouă.

În momentul de față, părinții copilului sunt cei care aleg nașii. În trecut, părinții spirituali ai celui mic erau aleși de către familie sau, în unele cazuri, erau chiar și moșteniți. Este foarte important pe cine alegem ca și nași, deoarece ei ar trebui să fie alături de micuț toată viața.

Mesaje și urări pentru nașă de ziua ei

Dacă ai ales nașii perfecți pentru tine și pentru micuțul tău și se apropie ziua lor, însă nu ai idee ce să le urezi, te vor ajuta cu câteva exemple.

  1. Scumpa mea nașă! Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Vreau să îți mulțumesc pentru grija și gingășia ta. Îți doresc, dragă nașă, sănătate, putere, pace și energie. Îți doresc ca viața să fie plină de momente pozitive, fericire, dragoste.
  2. La mulți ani, nașă! Îți doresc să rămâi o femeie minunată: o Albă ca Zăpada iarna și o pasăre visătoare primăvara, o rază de fericire vara și o frunză colorată toamna. Nașă, fii fericită, sănătoasă, iubită și minunată!
  3. Nașa – este acel om, care poate combina cu ușurință rolul mamei, prietenului, învățătorului și persoanei care întotdeauna te va ajuta cu un sfat bun. Îți mulțumesc pentru dragoste, susținere și sprijinul oferit. Fie ca Dumnezeu să te răsplătească cu fericire infinită, sănătate și succes în toate! La mulți ani!
  4. Te felicit cu ocazia zilei de naștere, cea de-a doua mamă a mea, nașa mea scumpă. Fie ca dragostea să te apere de tot ce e rău. Norocul să fie cu tine mereu. Îți doresc tot ce e mai bun în această lume. În familie să fie mereu pace, bunăstare. Apropiații să fie mereu sănătoși, iar inima să nu te doară niciodată. La mulți ani!
  5. Draga mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți doresc să îți amintești de trecut cu zâmbetul pe buze și să crezi într-un viitor luminos. Inima să îți fie mereu plină de fericire, iar inima să îți cânte de bucurie.
  6. Minunata mea nașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc din suflet să prietenești cu succesul și să nu îți pierzi buna dispoziție. Fiecare zi să fie plină de fericire, lumină, bucurie.
  7. Scumpă nașă, îți doresc să ai o dispoziție minunată și o mulțime de surprize plăcute astăzi de ziua ta de naștere. Rămâi mereu o femeie la fel de energică, veselă și înfloritoare. Fie ca visele și dorințele tale să se împlinească! Dragostea să-ți dea aripi și fericire nemărginită. La mulți ani!
  8. La mulți ani, scumpa și minunata mea nașă! Îți doresc frumusețe, noroc, dragoste, dar cel mai important – fericire și sănătate. În familie să ai parte de liniște și bunăstare, prin geam să vezi doar timp frumos, iar în suflet să-ți fie mereu primăvară.
  9. Scumpă și gingașă nașă, felicitări cu ziua de naștere. Îți doresc o viață bogată în momente fericite și pline de bucurie, inspirație și succese în ceea ce faci. Să te simți minunat, să ai încredere în tine, să fii sănătoasă și să ai parte de o dragoste puternică și necontenită. Mult noroc, fericire și la mulți ani!
  10. O felicit pe cea mai bună și frumoasă nașă din lume cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, om luminos și minunat, ca Domnul să fie mereu alături de tine și să te ajute să ocolești răul și nedreptatea! Să ai parte doar de bucurii, iubire, respect și primăvară în suflet! Prosperitate tuturor apropiaților, întâlniri interesante, succes și căldură în casă.